Jeroen Janssen photo
Droom van: Jeroen Janssen
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 3.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Meedoen eigen team roparun

Meedoen eigen team roparun  image
Iedereen heeft wel een familielid, vriend of kennis die lijdt of heeft geleden aan die vreselijke ziekte: ”Kanker”.

 Wij zijn Cynthia en Jeroen. Wij gaan al een aantal jaren mee als vrijwilliger bij de organisatie van de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. In totaal doen er ongeveer 315 teams mee.
 De opbrengst van de Roparun wordt niet besteed aan onderzoek, maar komt ten goede aan zaken die het leven van kankerpatiënten kunnen veraangenamen. Hierbij moet ook worden gedacht aan onder andere: Hoofdhuidkoelers, inrichten van familie kamers, vakantiehuisjes, inrichting van patiëntenkamers van een hospice, een Droomdag voor gezinnen waarvan een ouder kanker heeft, pruiken voor volwassenen met kanker enz. enz.

In 2016 zal de Roparun voor de 25e keer worden georganiseerd.
 Zelf vinden wij het een fantastisch evenement en wij willen graag meer voor de Roparun en haar doelen doen.. Wij zijn zeer gemotiveerd en willen daarom volgend jaar in het Pinksterweekend ons weer voor de volle 100% gaan inzetten, maar dan niet als vrijwilliger in de organisatie, maar met ons eigen team! Ons team bestaat uit ongeveer 8 lopers, 6 fietsers, 2 teamcaptains, masseurs, catering, ondersteuning enz. Het totale team bestaat uit zo'n 25 personen.
 Wij zijn op zoek naar sponsoren en wij vragen ons af of u ons wilt sponsoren? Of misschien onze hoofdsponsor wilt zijn? Hiermee helpt u ons ook met het motto van de Roparun.


 "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Voor meer informatie over de Roparun, verwijzen wij u naar de website  www.roparun.nl
 Mocht u nog vragen hebben zijn wij uiteraard bereidt deze te beantwoorden.
 Met vriendelijke en sportieve groet,

Teamcaptains Team UNITED
Cynthia en Jeroen

Uitgelicht
Young4Jesus image

Young4Jesus

  • 14%
  • € 2.000 Doel droom
  • -