Cindy Van de Pas photo
Droom van: Cindy Van de Pas
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Help Mark de Groot!

Help Mark de Groot! image
De meeste van ons hebben een prachtig leven, dit geldt helaas niet voor mark de Groot. Mark de Groot is de man van mijn studieloopbaanbegeleidster, Mark is 26 en Mark heeft heeft een hersentumor en is helaas uitbehandeld in Nederland. Gelukkig zijn er in het buitenland nog wel opties voor Mark, maar deze worden niet door de verzekering vergoed. Het doel van de foundation is om geld in te zamelen voor behandelingen voor Mark en andere mensen met een hersentumor. Ik sta deze week op tegen hersentumoren en doneer aan het MarkdeGroot foundation. Jullie zouden mij en Mark ontzettend helpen door ook te doneren. Dit kan bij mij, ik zorg dat het geld in goede handen terecht komt!

Mark de Groot Foundation heeft ten doel het werven van fondsen voor de betaling van de kosten die voortvloeien uit de reguliere - danwel alternatieve behandelingen van Mark de Groot. Het gaat om kosten zowel binnen als buiten Nederland, welke niet worden vergoed door enige zorgverzekeraar of andere instantie. Onder bovengenoemde kosten worden mede verstaan de reis- en verblijfkosten van Mark de Groot en zijn begeleider, zowel binnen als buiten Nederland, de medicatie en overige kosten welke zijn gerelateerd aan voornoemde behandelingen.

Mark de Groot Foundation is opgericht voor onbepaalde tijd. De donaties van vrienden, familie en derden zullen alleen gebruikt worden voor medische behandelingen, zie bovenstaande. Het bestuur van Mark de Groot Foundation zal, indien van toepassing, het overgebleven geld doneren aan de stichting STOPhersentumoren.nl

Uitgelicht
Reisje naar Mars image

Reisje naar Mars

  • 158%
  • € 36 Doel droom
  • -