Tamara de Peuter photo
Droom van: Tamara de Peuter
 • 2 Donaties
 • € 35 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  1 jaar geleden

Geef Mark weer hoop!

Geef Mark weer hoop! image
Stel je voor. Je staat midden in het leven, je werkt hebt een lieve vriend(in) en het leven is goed. Je voelt je opeens niet goed en gaat voor controle naar het ziekenhuis, daar hoor je dat je een extreem kwaadaardige vorm van kanker hebt. Het overkwam Mark de Groot, zijn leven staat volledig op z'n kop door de kwaadaardige tumor in zijn hoofd. De ziekenhuizen in Nederland kunnen hem niet meer behandelen. Zijn enige hoop zijn alternatieve behandelingen in het binnen- en buitenland die niet vergoed worden door zorgverzekeraars. Steun de Mark de Groot Foundation en geef Mark hoop voor de toekomst!

Mark de Groot Foundation heeft ten doel het werven van fondsen voor de betaling van de kosten die voortvloeien uit de reguliere - danwel alternatieve behandelingen van Mark de Groot. Het gaat om kosten zowel binnen als buiten Nederland, welke niet worden vergoed door enige zorgverzekeraar of andere instantie. Onder bovengenoemde kosten worden mede verstaan de reis- en verblijfkosten van Mark de Groot en zijn begeleider, zowel binnen als buiten Nederland, de medicatie en overige kosten welke zijn gerelateerd aan voornoemde behandelingen.
 
Mark de Groot Foundation is opgericht voor onbepaalde tijd. De donaties van vrienden, familie en derden zullen alleen gebruikt worden voor medische behandelingen, zie bovenstaande. Het bestuur van Mark de Groot Foundation zal, indien van toepassing, het overgebleven geld doneren aan de stichting STOPhersentumoren.nl

Uitgelicht