Leoni van der kleij photo
Droom van: Leoni van der kleij
 • 22 Donaties
 • € 340 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Angelika Heller

  Alles komt goed, knuffels voor Charlie en voor jullie xxx

  1 jaar geleden
 • € 15 Door: Moise

  Ik duim voor je Charlie!

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Pauline

  1 jaar geleden
 • € 15 Door: Fleur

  Succes tante xx

  1 jaar geleden

De 7 levens van Charlie.

De 7 levens van Charlie. image
De 7 levens van een jonge kat. GELD is onmisbaar als je een zieke of gewonde kat hebt. Dat is mijn grootste angst al 1 jaar lang om telkens te beslissen kan ik haar financieel nog helpen of toch gedwongen afscheid te moeten nemen. Vier keer heb ik nu op dit moeilijke punt gestaan en gelukkig kan de focus nu zijn Charlie weer gezond en happy te krijgen.

SOMS.. lacht het leven je toe..Charlie heeft eindelijk in haar leven PUUR GELUK

Gisteren zijn wij overrompeld en zeer verrast door de Staatsloterij, het is ongelovelijk en nog niet te bevatten. Huilen op de bank en zeer dankbaar, De dierenarts rekeningen worden voldaan door het programma PUUR GELUK! Wij hadden dan ook totaal niet verwacht dat Charlie's droom werkelijkheid zou worden op deze manier.

Het gedoneerde bedrag op deze site wordt besteed aan het professioneel met netten, horren veilig maken van alle ramen en de 3 balkons.

Tijdens het programma was ik zo overdonderd dat ik met name paar mensen uit de grond van mijn hart wil bedanken. Geweldige mensen met het hart op de juiste plek.

BEDANKT..JANS, Charlie's grootste steun en de drijvende kracht bij de Stichting Amsterdamse Zwerfkatten (SAZ), dierenartsen Lucia en Carla van dierenkliniek Osdorp! Zonder jullie steun en goede werk was Charlie al 3 keer overleden.

Tot slot mijn DANK aan IEDEREEN die op wat voor manier dan ook geholpen heeft! Met name Charlie's pleegmoeder Sonja, en alle genereuze vrienden en onbekenden mensen die gedoneerd hebben, #knippenvoorcharlie klantjes en het productie team van Puur Geluk die Charlie's droom hebben vervult.

Charlie is er nog niet, maar we kunnen ons focussen op haar herstel en om haar leven optimaal te maken.En hopen nog lang van haar te genieten.

Lieve groet Leoni & Morris

--------------------------------------------------------------------

Kitten valt 2 keer van hoog balkon en is nu geamputeerd.

WIJ DANKEN DE DONATEURS ENORM!

Alle hulp en liefde voor Charlie wordt extreem gewaardeerd! Dit is nodig om de hoge onkosten van de voorpoot amputatie, de dierenarts, medicijnen en navolg-operatie te kunnen betalen zodat Charlie kan blijven leven! En om veilige horren te installeren zodat ze toch nog van de frisse lucht kan genieten! Samen gaat wederom minstens 1500 euro kosten. Ervan uitgaande dat er geen complicaties optreden.

De onkosten zijn inmiddels 5530 euro geweest en de nieuwe rekeningen zijn niet tot nauwelijks op te brengen.

LEES HIER CHARLIE'S VERHAAL: 

Charlie is net 13 maanden geworden. Ze is jong, knap en super lief en vol met leven. Ze is grappig en bijdehand, en de oogappel van haar baasjes, die verzot op haar zijn.

Heel veel pech Ook al was haar oorspronkelijke naam Mazzel, Charlie heeft pech, heel veel pech. Charlie staat voor oerkracht en superheldin, vinden haar baasjes Leoni en Morris.

Nieuwe gezinsleden Als net geboren kitten wordt Charlie vorig jaar gevonden door Stichting Amsterdamse Zwerfkatten (SAZ) op een boerderij.,,Toen ik Charlie en haar broertje bij hun pleegmoeder Sonja zag, wist ik het direct: deze gaan met mij mee," zegt Leoni. Nog geen maand later huppelen de kittens blij rond in de Amsterdamse Rivierenbuurt. 

Afscheid broertje Al na 2 maanden wordt bij broertje Mellow de diagnose FIP kattenaids gesteld. Met veel verdriet wordt besloten het beestje in te laten slapen. Dit had niemand voorzien. Meisje Charlie wordt nog meer verwend en is de koningin in huis.

Eerste val  Maar het noodlot had meer in petto: Charlie valt van 4 hoog uit het raam en breekt beiden voorpootjes. Nog overmand door het verlies van het broertje wordt besloten Charlie te redden en er worden in beiden pootjes zeer dure pinnen geplaatst. In de herstelperiode slaat het noodlot telkens toe. Zo krijgt Charlie; ernstige schimmelinfectie, bek ontstekingen en worden haar kiezen getrokken, oogontsteking met gevolg twee maal reconstructie van haar ogen.

Weer op de ''been'' 
Na torenhoge onkosten en intense verzorging en veel liefde en steun van Jans (SAZ) was Charlie 31 mei 2015 eindelijk anderhalve maand 'dokter vrij' en vol blijschap post Leoni op Facebook het positieve bericht dat het met haar oogappel helemaal goed is gekomen.

Noodlot Op 1 juni slaat het noodlot WEER toe. Charlie is een dikke duif, die op de gaas-afrastering van het balkon van de buren zat, achterna gesprongen. Het veiligheidsgaas kon haar niet houden. Ze valt voor de tweede maal, nu van 5 hoog!! Het is wederom heel ernstig. Amputatie van het voorpootje en een grote buik wond. De baasjes zijn kapot van verdriet maar gaan tot het uiterste om Charlie te verzorgen en een goed huis te bieden! 

KNIPACTIE
Wij geven Charlie niet op! Zo is er ook een haren knip actie van Leoni - de inkomsten zijn ook voor Charlie.Wil jij geknipt worden (in Amsterdam) stuur dan een PM naar c4c@live.nl o.v.v Knippen voor Charlie  

Wij garanderen dat 100% van elke donatie ten goede komt aan Charlie. Onze dank is enorm!!

* 5% van je donatie gaat naar Dreamordonate ivm website gebruik

Uitgelicht