Marcel photo
Droom van: Marcel
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.600 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie image
Wie zou mijn droom werkelijkheid kunnen maken?

Hallo,

Ik ben Marcel, 28 jaar oud.
Mijn gewicht is al jaren lang een strijd geweest (vanaf de basisschool) en sinds mijn puberteit ben ik langzaam aan steeds dikker en dikker geworden. Van alles geprobeerd om af te vallen: van Weight Watcher tot Cambridge dieet en van Energiebeperkt dieet tot aan een afvaltraject via het ziekenhuis en het welbekende Sonja Bakker dieet om mee af te sluiten. Na bijna letterijl ontslagen te zijn voor mijn omvang en niet goed in staat te zijn werk te vinden door optredende lichamelijke beperkingen en andere problemen in mijn persoonlijke leven, heb ik gekozen voor Bariatrische Chirurgie (begin 2009).

9 Juni 2009 was het dan eindelijk zover, ik kreeg een sleeve resectie. Nu kon het afvallen eindelijk gaan beginnen.

Nu zijn we inmiddels weer een paar jaar verder en ben ik inmiddels 90kg afgevallen. Doordat ik in zeer korte tijd veel ben afgevallen heb ik als resultaat: veel losse huid, waar ik op dit moment niet veel aan kan doen.

In (2013) heb ik voor een 2e keer een aanvraag voor een buikwandcorrectie gedaan bij mijn zorgverzekeraar. Helaas is mijn aanvraag voor een 2e keer afgewezen. Hun expert vond dat ik niet voldoende overschot had, omdat het geen kwart van mijn bovenbenen bedekt en dat ik daarbij geen onbehandelbare smet heb. Doorverwijzing en de mentale inpact waren niet genoeg redenen om goedkeuring voor mijn buikwandcorrectie te krijgen.

Ik kan niet zeggen dat ik trots ben om mijn overschot aan huid te laten zien in het openbaar (zwembad, strand etc.) Ook bij het sporten heb ik vooral last van mijn overschot.

Ik heb mijn leven verbeterd door gezonder te worden maar het laatste stukje lijkt zo ver weg. Heb je zo je best gedaan om af te vallen, kom je niet in aanmerking voor de laatste fase. Dit heeft bij mij voor een mentale impact gezorgd.

Wie zou mij willen helpen om mijn droom uit te laten komen? Zelf heb ik helaas de middelen niet om mijn droom uit te laten komen.

Voor een ieder die geld doneert, wil ik uit de grond van mijn hart bedanken!

Met vriendelijke groet,

Marcel

Uitgelicht