Newharlemdeluxe Bigband photo
Droom van: Newharlemdeluxe Bigband
 • 34 Donaties
 • € 1.295 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 75 Door: Chris Abelen & Marie-Louise Dominicus

  Veel succes! En ook veel plezier gewenst tussen de concerten door. North Sea was trouwens uitstekend, erg goed gespeeld.

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Oma van Yme

  ik wens je veel plezier! Wel je best doen he, en aardig zijn voor je vader

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: k tvanommen

  bijdrage

  1 jaar geleden
 • € 75 Door: Annemarie

  1 jaar geleden

New Harlem Deluxe in Italië

New Harlem Deluxe in Italië image
Van 11 tot 17 Augustus 2015 wil de Haarlemse jeugdbigband New Harlem Deluxe op een tournee gaan in Italië. Omdat een aantal bandleden volgend jaar gaan studeren en helaas de band zullen verlaten is de Italiëtour ook een soort afscheidstour geworden. Wij zouden het dus ontzettend gaaf vinden als de tour door zou kunnen gaan!

Wie zijn wij?

New Harlem Deluxe

bestaat sinds 2009. In dat jaar besloot Lorenzo Mignacca tot het oprichten van een bigband, speciaal voor scholieren van 10-18 jaar. Het eerste optreden was in het Europark in Haarlem en was een mix van jazz, funk en pop. Onder de bezielende leiding van Lorenzo Mignacca was Haarlem ineens een goede bigband rijker.

De bezetting van de bigband wisselt jaarlijks. Scholieren die de middelbare school verlaten en gaan studeren, verlaten ook de bigband. Aanwas is er weer vanuit de muziekschool. Leraren verwijzen leerlingen met potentie voor een auditie bij New Harlem de Luxe. Binnen de blazerssecties schuiven de bandleden op richting steeds moeilijkere partituren. Bijna de gehele bandbezetting is sinds de start vernieuwd.

 

Hoogtepunten de afgelopen 5 jaar zijn er genoeg: New Harlem Deluxe heeft op meerdere grote podia gespeeld en maar liefst 4 prijzen en een tweede plaats bij het Prinses Christina Jazz Concours 2015. Als beloning voor deze tweede plaatse zal New Harlem Deluxe op 12 juli 2015 ook nog te zien en horen zijn op het North Sea Jazz festival in Rotterdam.

 

Wat is onze droom?

Wij zouden het dus ontzettend gaaf vinden als we dit jaar, met een deels veranderde bezetting, weer naar Italië kunnen gaan!

Met elkaar spelen in een ander land zou ontzettend leerzaam voor ons zijn, en tijdens de tour kunnen wij afscheid nemen van de bandleden die ons volgend schooljaar gaan verlaten.

 

Wij zijn een band met 19 bandleden.

Het geld dat gedoneerd wordt zullen wij gebruiken om de busreis en de overnachtingen te betalen, wij maken dus absoluut geen winst.

 

We weten dat ons doel erg hoog is, maar alle kleine beetjes helpen! We zouden u daarom ook heel dankbaar zijn als u een klein bedrag zou willen doneren, zodat wij weer een stapje dichter bij Italië komen.

 

Voor meer informatie over onze band, neem ook nog eens een kijkje op onze site: www.newharlemdeluxe.nl

 

Op deze pagina zullen wij opdates geven over onze voorbereiding en ook tijdens de tour. Zo kunt u zien waarvoor u gedoneerd hebt!

 

Uitgelicht
Vrienden van Kate image

Vrienden van Kate

 • 396%
 • € 3.500 Doel droom
 • -