Marieke photo
Droom van: Marieke
 • 1 Donaties
 • € 5 Ontvangen
 • € 800 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: sonja nieuwenhuis

  Heel veel succes met alles en vooral met jullie kereltje! Hopelijk kunnen we met z'n allen jullie wereld weer wat vergroten door zo'n simpel iets ;-)

  1 jaar geleden

Aangepaste buggy

Aangepaste buggy image
Onze heerlijke vent is 7 jaar. Hij heeft autisme, hoort, ziet, ruikt en voelt van alles. Het is buitenshuis moeilijk voor hem alle indrukken te verwerken én te kunnen genieten tegelijk. We hebben gebruik gemaakt van een gewone buggy, maar daar is hij uit gegroeid. Wij vragen uw hulp om een grotere buggy aan te schaffen waarin hij zich veilig voelt en kan beleven in plaats van óverleven!

Doel

Voldoende geld inzamelen om een aangepaste tweedehands jogger buggy aan te schaffen. 

Wat hebben we al gedaan?

We hebben een gewone buggy die we buitenshuis gebruiken voor dagjes uit, vakantie of 'gewoon' een boodschap doen. De WMO vergoed geen hulpmiddel als er geen functiebeperking is, aangezien onze zoon kan lopen. Ook is de buggy bedoeld voor incidenteel gebruik. De buggy privé aanschaffen kunnen we niet, een deel zelf financieren natuurlijk wel!   

Duurzaamheid

We kiezen graag voor hergebruik van dure hulpmiddelen. De hulpmiddelen brengen hoge kosten met zich mee en de intensiteit van het gebruik is niet altijd optimaal. Hierdoor worden gemeentes terughoudend in het verstrekken voor 'incidentele doeleinden'. De wereld van kinderen met prikkelverwerkingsproblemen én hun familie wordt hierdoor nóg kleiner.

Een ander willen graag delen in voorzieningen. Meerdere ouders hebben aangegeven een buggy incidenteel nodig te hebben zodat deelnemen aan activiteiten beter bereikbaar wordt.

Op deze manier kunnen kinderen, zoals onze zoon, met familie of vrienden genieten van een prikkelarm plekje onderweg. Onze zoon loopt als hij het aankan en gaat in de buggy als hij het lopen met bijbehorende prikkels niet aankan!

We zijn blij met elke bijdrage! Alvast hartelijk dank daarvoor!

Uitgelicht
Leven & mama zijn image

Leven & mama zijn

 • 33%
 • € 2.500 Doel droom
 • -