Martijn P photo
Droom van: Martijn P
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 600 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Help me bij mijn studie!

Help me bij mijn studie! image
Hallo allemaal, mijn naam is Martijn, 21 jaar en ik ben 3e jaars Computing Science (Informatica) en Applied Mathematics (Technische Wiskunde) student aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Bij Informatica heb je natuurlijk enorm veel een pc of laptop nodig. Mijn laptop is helaas twee weken geleden onherstelbaar stuk gegaan en sinds die tijd zit ik vooral in de universiteits bibliotheek. Zoals waarschijnlijk iedereen weet is het in alle bibliotheken enorm druk en vooral tijdens de tentamen periodes (nu dus) waardoor een computer bemachtigen erg lastig is. Ik heb dus best wel een eigen computer nodig!

Toevallig kwam ik vandaag deze website tegen en wil ik graag onder andere hier mijn hoop op gooien. Ik heb zelf 200 euro en mijn ouders zijn niet in staat om mij te steunen, ik woon op kamers dus daar gaat mijn studiefinanciering al heen, thuis wonen is geen optie vanwege de afstand. Ik heb een baantje alleen gezien de tijd die ik in mijn studie steek kan ik daar niet genoeg werken om snel een paar honderd euro te verdienen. Helaas heb ik dus nog meer nodig!

Het doel van 600 euro is erg hoog geschoten, dit heb ik gedaan omdat een laptop van 800 euro erg veel sneller is dan een van 400 euro, wat voor mijn studie erg handig zal zijn. Kom ik niet op dit bedrag, dan stap ik over van laptop naar pc (goedkoper voor dezelfde kwaliteit). Voor de geïnteresseerden: mijn gemiddelde cijfer is een 7.6, dus het is niet voor niks!

Alvast bedankt!

P.S. Helaas heb ik geen facebook, vandaar dat ik geen account via Facebook heb.

Uitgelicht