Estelle Schurink photo
Droom van: Estelle Schurink
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Ontwikkelingswerk Uganda!

Ontwikkelingswerk Uganda! image
''Een groot deel van de bevolking van Uganda woont op het platteland, vaak zonder stromend water of elektriciteit. Ook wij gaan daarom de binnenlanden in en zetten midden in de lokale community ons tentenkamp op. Even helemaal back to basics! We verplaatsen ons net als de Ugandezen, achterop brommertaxi, oftewel de bodaboda. Dat is al een belevenis op zich! Overdag ga je op huisbezoek bij gezinnen die moeite hebben het hoofd boven water te houden. Hier ervaar je aan den lijve de uitdagingen van het leven in Uganda, bijvoorbeeld door te helpen met het meten en wegen van kleine kinderen, te helpen met het verbouwen van voedsel of het bezoeken van een kliniek''

Hoi lieve mensen..

Mijn naam is Estelle Schurink en ik ben 17 jaar oud. Samen met een paar andere studenten en leraren gaan wij als school met worldmapping mee om kennis te maken met het echte Afrika. Je gaat niet alleen helpen bij grote projecten, maar je leert ook de omgeving en cultuur kennen! Dit lijkt mij echt een hele ervaring om mee te maken en vandaar dat ik mij meteen heb opgegeven. Eind januari 2016 is het zo ver. Ik ga naar Uganda!

Mijn droom is altijd al geweest om een keer zo'n reis te maken en hulp te bieden waar nodig is.. Voor deze reis heb je natuurlijk een behoorlijk bedrag nodig en is het erg moeilijk om iets te vinden waar je makkelijk snel en veel geld mee verdiend, dus willen jullie mij helpen om mijn droom waar te laten maken.. Steun mij dan en jullie maken mij heel erg gelukkig! 

Uitgelicht