Jennie van der Wal photo
Droom van: Jennie van der Wal
 • 38 Donaties
 • € 1.250 Ontvangen
 • € 1.250 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 65 Door: Anoniem

  Top, zie graag je boek tegemoet.

  11 maanden geleden
 • € 25 Door: Marja Oude Avenhuis

  Zie je boek graag tegemoet! Succes met de afronding

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Irma de Glee bruin

  Jennie kijk er naar uit je boek te lezen !!

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Hilda van den berg

  Dream it, wish it, Do it, and the word dreams with you! Ik zie er naar uit om je boek te lezen.. Liefs Hilda

  1 jaar geleden

High!Tea inspiratieboek

Mijn droom is het uitgeven van dit boek en daarvoor vraag ik jouw hulp! Het is eigenlijk meer dan een droom. Het voelt echt alsof ik dit heb te doen. Tot nu toe ging alles behoorlijk vanzelf. Het hele schrijfproces, een interview op Q-music en er was al een uitgever. Helaas bleek dat niet de juiste uitgever voor mij te zijn en dit heeft behoorlijk wat tijd gekost. Inmiddels heb ik andere mensen ontmoet, professionele mensen, met een behoorlijke dosis ervaring, met een groot netwerk. Mensen die er voor kunnen zorgen dat dit boek echt die professionaliteit krijgt die ik wens dat het krijgt. En daarvoor heb ik nu investeerders en donateurs nodig. Help jij mij om deze droom te verwezenlijken?

Het boek High!Tea Inspiratie gaat over het beleven van het theemoment. Met dit boek inspireer ik je om stil te staan, je te verbinden met je hogere zelf, te ontdekken wie je bent en wat je wilt, in de rust, met aandacht voor het moment en jouw eigen natuur. Met recepten voor verse thee en gezonde lekkernijen maak je deze eigen theeceremonie helemaal compleet.

Het boek gaat €19,95 kosten in de winkel.

Help jij mij om dit boek de professionaliteit te geven die het verdient? Help jij mij deze droom te realiseren? Er zijn 2 mogelijkheden.

1 Donateer dan nu een bedrag van minimaal €25,- . Je krijgt dan als eerste dit boek, gesigneerd en met een persoonlijke boodschap. (of een veelvoud als je meerdere boeken wilt bestellen).

2 Investeer een bedrag van € 50,-. Je krijgt dan het boek, gesigneerd én met een persoonlijke boodschap. Daarnaast ontvang je €30,- terug, zodra er opbrengsten zijn van het boek. (Of een veelvoud van deze bedragen als je meer investeert).

Zet er bij of je gebruikt maakt van optie 1 of 2.

Alvast super bedankt. Ik weet zeker dat dit een succes wordt!!!!

Uitgelicht