Niels Kwak photo
Droom van: Niels Kwak
 • 5 Donaties
 • € 135 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 90 Door: Marian & Jeroen Alberts

  Lieve Niels, Op dit moment ben jij even ons goede doel. Wij kennen jou nu ruim een jaar en daarom weten wij dat jouw verhaal eigenlijk 2x zo groot is dan dat jij hebt geschreven, n.l. jou broertje heeft bijna gelijk met jou zijn brevet gehaald. Gelukkig hebben jullie beiden wel een (deeltijd)baan. Net genoeg om maandelijks rond te kunnen komen, meer niet. Met liefde geven wij een bedrag. Gebruik het voor de aflossing van jou studieschuld. Als je daar éénmaal een begin aan hebt kunnen maken komt er als het ware een domino effect en gaat het sneller. Wij storten het speciaal vandaag, op jouw verjaardag. En wij blijven natuurlijk duimen voor een baan als piloot: We hope you can finally spread your wings. Liefs Jeroen en Marian Alberts

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Jeroen Stafleu

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Louis van Gaal

  Succes!

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Verstraten Junior

  Goed initiatief!

  1 jaar geleden

Spread my wings

Spread my wings image
In 2012 ben ik mijn droom gaan volgen en begonnen met de opleiding tot verkeersvlieger. Na 2 jaar hard werken heb ik deze ook afgerond.

Zoals ik meldde ben ik in 2012 begonnen met de opleiding tot verkeersvlieger. Na heel wat informatiedagen waar gouden bergen beloofd werden, heb ik mij ingeschreven voor de toelatingstesten. Deze testen heb ik allemaal gehaald en de droom kon beginnen. 

Aangezien de opleiding €120.000,- kost en deze door de overheid/duo niet gefinancierd wordt, moest ik een lening afsluiten bij de bank die door de school geregeld werd. Na een kleine handtekening onder een dik contract waren ook de financiën geregeld. 

Tijdens de 2 jaar durende studie heb ik heel wat mooie momenten mee gemaakt maar het was ook hard werken. Maarja, als het je droom is, heb je dat er voorover. 

Nu afgestudeerd en anderhalf jaar verder zijn de gouden bergen nergens meer te vinden. Het is gigantisch moeilijk om een baan te vinden.  Wel moet ik elke maand een dikke €700,-  aan rente betalen. Hier zit geen aflossing bij dus de schuld wordt ook niet minder. 

Met mijn salaris heb ik net voldoende om mijn rente plus mijn vaste lasten te betalen. Ik ben nu inmiddels 25 jaar oud en woon nog thuis omdat ik gewoon de financiële middelen niet heb om zelfstandig te gaan wonen. 

Ik zou graag de mogelijkheid willen hebben om een deel van mijn schulden af te lossen en de mogelijkheid te krijgen om zelfstandig te gaan wonen. 

Ik ben jullie bij voorbaat erg dankbaar voor de steun en hulp want zoals jullie weten.. Alle kleine beetjes helpen

De hoogste donatie wordt getracteerd op een rondvlucht van een uur

Uitgelicht
Help hartpatientje Manuel <3 image

Help hartpatientje Manuel <3

 • 74%
 • € 5.000 Doel droom
 • -