Joan photo
Droom van: Joan
 • 3 Donaties
 • € 40 Ontvangen
 • € 2.200 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: René

  Succes! Wie volgt?

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Bert en Els

  hoop dat je geniet van deze ervaring!!

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Herma Oosterhof

  Suc6!

  1 jaar geleden

Vrijwilligerswerk Uganda!

Vrijwilligerswerk Uganda! image
'De parel van Afrika’, dat is hoe Uganda bekend staat. In dit veilige en vriendelijke land vind je het beste van alles wat het continent te bieden heeft. Tropisch weer, een schilderachtig landschap en een gastvrije bevolking.Toch is Uganda nog een van de armste landen ter wereld. Een deel van de bevolking leeft zelfs onder de armoedegrens. Hoewel er veel wordt gedaan om dit te bestrijden – en met succes – blijft het vooral op het platteland een diepgeworteld probleem. Voor de meeste Ugandezen is landbouw de enige of voornaamste bron van inkomsten. Genoeg te doen dus

Hallo iedereen,

Mijn naam is Joan Damsma en ik ben 16 jaar. Volgend jaar gaan we met een groep 2e jaars studenten van Landstede Zwolle (MBO) naar Uganda...'De Parel van Uganda'. De expeditie vindt plaats in en om Masaka een stadje wat een paar uur reizen is vanaf de hoofdstad Kampala. Hier gaan wij samen een bijdrage leveren aan reeds lopende ontwikkelingsprojecten. Projecten die wel een paar handen extra kunnen gebruiken. Zo gaan we helpen op het platteland, scholen en instellingen.

De reis naar Uganda is altijd als een van mijn dromen geweest. Leren, ervaren en zien hoe de mensen daar leven en mijn steentje bij te kunnen dragen in de ontwikkelingen. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken en hoop daar ook een bijdrage in te kunnen leveren. 

Deze reis is natuurlijk geen goedkope reis. Help mij daarom mijn droom te verwezelijken en stort een bijdrage. Alle beetjes zijn welkom! En bedenk dat een groot deel van mijn reis naar de ontwikkelingsprojecten zal gaan. 

Uitgelicht