Wendy Vrijburg-Boogerd photo
Droom van: Wendy Vrijburg-Boogerd
 • 61 Donaties
 • € 1.380 Ontvangen
 • € 7.530 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Bram van Dam

  Moet toch lukken om met z'n allen dit bedrag bij elkaar te brengen. Succes

  1 jaar geleden
 • € 20 Door: Anne-marieke

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Waterval ouder

  Heel veel succes!!

  1 jaar geleden
 • € 15 Door: René Trommel

  veel sterkte familie van Laureen

  1 jaar geleden

HELP LAUREEN (gesloten)

HELP LAUREEN (gesloten) image
Laureen heeft Failure to Thrive. Zeer kort door de bocht: Het meisje krijgt niet mee dat zij moet eten en drinken om te overleven. Lichamelijk dus een gezond kind maar het besef van moeten eten ontbreekt. Dit maakt haar ernstig ziek. Laureen is nu 18 maanden. Zij is 74 cm en weegt 7,8 kilogram. Een heerlijk kind. Een lief meisje. Een dochter. Een kind! Het meisje wordt gevoed met sondevoeding. Een dagelijks zeer grote zorg. De ouders zijn op. Leeg en kapot. Er is een oplossing! Er bestaat een prachtig programma dat normaal gesproken in Oostenrijk begeleid wordt. Dit team is nu in Nederland. De slagingskans is 90,4% !!

Noodsprong!! Please share
Lieve mensen mag ik alsjeblieft jullie aandacht vragen voor het volgende, zeer belangrijke onderwerp?
Hoe sociaal kan iemand zijn? Hoe oneerlijk is soms dit leven en ook onze maatschappij. Geld speelt de belangrijkste rol. Jarenlang heeft zwemjuf Ingrid zich belangeloos ingezet als vrijwilligster om gehandicapte kinderen te begeleiden. Zij heeft menig kind leren zwemmen. Ook ons kind. Haar passie, haar liefde, haar inzet en haar betrokkenheid voor de medemens maakt de wereld een stukje mooier. In de vijf jaar dat wij haar in het zwembad troffen heeft zij zelf twee kindjes gekregen. Haar jongste dochter heeft Failure to Thrive. Zeer kort door de bocht: Het meisje krijgt niet mee dat zij moet eten en drinken om te overleven. Lichamelijk dus een gezond kind maar het besef van moeten eten ontbreekt. Dit maakt haar ernstig ziek. 
Laureen is nu 18 maanden. Zij is 74 cm en weegt 7,8 kilogram. Een heerlijk kind. Een lief meisje. Een dochter. Een kind! 
Het meisje wordt gevoed met sondevoeding. Een dagelijks zeer grote zorg. De ouders zijn op. Leeg en kapot. 
Er is een oplossing! Er bestaat een prachtig programma dat normaal gesproken in Oostenrijk begeleid wordt. Dit team is nu in Nederland. De slagingskans is 90,4% !! 
Na weken van enorme strijd zouden zij zich nu moeten neerleggen bij het feit dat Zorg en Zekerheid de noodzakelijke behandeling voor Laureen niet gaat vergoeden. Echt goede argumenten geeft Zorg en Zekerheid niet. In één van de afkeuringen is dit gezin zelfs verwezen naar een arts die al met pensioen bleek te zijn. De zorgverzekeraar blijft zich verschuilen achter dat het "niet in hun pakket zit". Laureen kost hen nu € 12.000,- per jaar. Dat betalen zij blijkbaar liever dan nog geen € 8.000,- voor de oplossing. Binnen één week (voor 26 juni 2015) is er nog € 7.530,- nodig. Help alsjeblieft! Stort alsjeblieft op bankrekeningnummer NL47INGB0006437646 t.n.v. Fam. De Ridder te Lisse. Natuurlijk gaan wij je op de hoogte houden van hoe de stand is en hoe het met Laureen gaat.

Uitgelicht