stichting een speciaal gebaar photo
Droom van: stichting een speciaal gebaar
  • 1 Donaties
  • € 5 Ontvangen
  • € 2.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 5 Door: Gerjanne Mulder

    Heel veel succes gewenst. Ik gun het jullie van harte.

    1 jaar geleden

prikkelarme veilige kamer

prikkelarme veilige kamer image
Onze dochtertje van 8 heeft zware epileptische insulten, en gedragsproblemen. Wij hebben een zorg indicatie gekregen om haar in de toekomst een veilige plek in een instelling te kunnen geven. Maar wij hopen dat wij haar de aankomende jaren een veilige plek kunnen geven bij ons thuis. Wij willen donaties gaan inzetten voor een camera bewaking op haar slaapkamer, tevens voor aangepast spelmateriaal op haar niveau. Tevens maken wij dan haar slaapkamer als snoezelkamer. Iets waar ze helemaal rustig van word, Wij hopen dan mensen onze willen helpen. Ik bedankt iedereen vanuit mij hart namens onze dochtertje.

onze dochter castella, ziet eruit als een meisje waar niet veel mee aan de hand is. Maar zodra ze begin met praten merken mensen al snel dat er meer aan de hand is, Onze noodkreet naar deze droom komt dan ook echt uit ons hart. Wij willen en kunnen onze dochter nog niet uit ons gezin weg denken, Daarom willen wij er alles aan doen om ons huis een veilige basis te gaan maken voor haar. 

Medische voor geschiedenis :Status na permaturitas 36.4 Diagnose gegeneraliseerde epilepsie bij chromosoomafwijking (gain 10 Q 24.1) Vermoedens van astma flinke hoest aanvallen vooral in de nachten en tijdens inspanning Hypermobile gewrichten

 Psychische functioneren:

 Karakter:  adhd en ass , laaggemiddelde intelligentie met disharmonisch profiel. C heeft een laag gemiddelde intelligentie waardoor je vaak iets moet herhalen. C functioneert niet op kalenderleeftijd maar jonger. C heeft de neiging alles te ontkennen als je haar op gedrag aanspreekt. C kan slaan schoppen bijten in een driftbui.  C is wispelturig ten aanzien van haar gedrag. C kan door haar epilepsie soms de vragen missen C is gevoelig voor spanningen.

·     

Uitgelicht