Erik de Rooij photo
Droom van: Erik de Rooij
 • 12 Donaties
 • € 1.375 Ontvangen
 • € 60.000 Doel
 • Nederland Land
22 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  12 maanden geleden
 • € 10 Door: Rolien

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Joke

  Heel veel sterkte!

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  1 jaar geleden

Jong gezin in nood!

Jong gezin in nood! image
Het lukt nog onvoldoende om dit Gezin in Nood te helpen. Hoewel er al vele kleine en enkele behoorlijke donaties binnen zijn is er nog veel hulp nodig. Hoeveel pech kan je hebben? Mijn lieve overburen, zitten al een tijdje in de hoek waar de klappen vallen. Een jong gezin staat al een tijd met de rug tegen de muur, door ongelooflijk vervelende omstandigheden.

Beste mensen,

Hoeveel pech kan je hebben mijn lieve overburen, zitten al een tijdje in de hoek waar de klappen vallen. Een jong gezin staat al een tijd met de rug tegen de muur, door ongelooflijk vervelende omstandigheden. Nadat een jonge moeder perongeluk gesterliseerd werd in het ziekenhuis bij de geboorte van hun kind zaten de ouders er mentaal helemaal doorheen.

Ze hadden dit nog niet verwerkt of de volgende klap volgde. Een flinke woningbrand, waarbij ze net op tijd ongedeerd buiten waren. Er was ontzettend veel schade, emotionele schade, onvervangbare schade zoals de foto's van de bruiloft en hun eerste dochter en uiteraard de inboedel en woningschade.

Op het moment dat ze dachten dat de gifbeker nu wel leeg was - kwam de volgende mokerslag.

Salvage bood eerste hulp (water uit de woning pompen)  maar moest helaas met de werkzaamheden stoppen, omdat bleek dat de verzekering niet actief was.

De verzekering was ten onrechte geroyeerd, aangezien de verzekering ervan uit ging dat de verzekerde was overleden.

Maar dit was helemaal niet waar. Maar omdat er al een lange tijd geen premie meer was geïncasseerd- hadden ze dus geen dekking.

Daar sta je dan, na alle ellende, ook nog eens je huis kwijt. Met een baby van een paar maanden en een dochtertje van 3 jaar, zonder kleding, zonder bed. Alles kwijt.

Ze zijn nu al een tijdje op zoek naar een oplossing maar het wil maar niet vlotten. De schade is ruim €120.000 euro.

Maar ze zijn al ongelooflijk blij als ze de helft bij elkaar kunnen schrapen zodat ze weer normaal thuis kunnen wonen en de kinderen weer de rust krijgen die ze heel erg kunnen gebruiken. De brand heeft ook bij hun kind voor een trauma gezorgd. Ze heeft zo snel mogelijk weer alle rust nodig, zodat ze weer normaal naar school kan gaan.

Ook de ouders hebben ontzettend veel stress en verdriet. Het zijn echt ontzettend lieve mensen die zelfs geen donaties willen maar het bedrag willen lenen. Ze hebben nu zelfs voorgesteld, maandelijks een bedrag over te maken aan goede doelen of andere mensen die in nood zitten.

Op die manier willen ze wat terug doen voor eventuele hulp die ze krijgen via deze weg.

Ze hebben echt al van alles geprobeerd en zijn inmiddels een beetje hopeloos. Ik ken ze al langer en gun hun echt alle geluk, dat verdienen ze ook nu.

Dus bij deze wil ik iedereen die dit leest verzoeken een steentje bij te dragen, zodat deze mensen weer een normaal leven kunnen leiden. Wat zij hebben meegemaakt het afgelopen jaar dat gun je niemand, laten we hopen dat dit financieel zetje ervoor zorgt dat ze na heel veel verdriet weer plezier in het leven hebben.

Uitgelicht
Help Hayli image

Help Hayli

 • 95%
 • € 20.000 Doel droom
 • -