Yolyn Elsinga Peterson photo
Droom van: Yolyn Elsinga Peterson
 • 1 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 80.000 Doel
 • Nederland Land
930 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  Als start kapitaal doe ik de eerste inleg om de buffer van 80.000 rond te krijgen.

  1 jaar geleden

Casa Ollie leren en genieten

Casa Ollie leren en genieten image
Casa Ollie is een vakantiehuis in Finestrat Spanje. Casa Ollie stelt mensen met een beperking in staat om de vakantie te vieren zoals zij zelf willen onder begeleiding in alle veiligheid. Aan de vakantie kunnen leerdoelen verbonden worden. Betaling naar draagkracht.

Heel veel cliënten van Zorg instellingen willen graag met vakantie maar missen de middelen om dit te doen. Heel veel cliënten zijn bij de keuze van hun vakanties afhankelijk van reizen in groepen. Samen gezellig met je beste vriend of vriendin je eigen reis bedenken zit er niet in. Samen met je vriend of vriendin uitvinden hoe het is om samen een eigenhuis te hebben en voor elkaar te zorgen wordt niet geboden.

Casa Ollie wil hier verandering in brengen. Casa Ollie biedt een programma op maat volgens de wensen van de cliënten.  Zij bepalen het programma. Willen zij iets leren in die 10 dagen van hun verblijf dan zorgen wij dat dit opgenomen wordt in de dagelijkse routine tijdens het verblijf. Zij kunnen leren boodschappen doen en koken ,bbq -en wassen in een wasmachine , leren omgaan met geld budgetteren etc.etc.

Casa Ollie ligt in het veilige Finestrat het is overzichtelijk en gemoedelijk. Beneden het dorpje ligt het bruisende Benidorm met al zijn activiteiten. Binnen een straal van 3 km zijn diverse bijzondere pretpark en te vinden. Voor liefhebbers van wandelen en natuur zijn er diverse prachtige wandelingen mogelijk in de bergen. De plaatselijke horeca is zeer gastvrij.

voor 100 euro per dag wordt een all inclusif programma gepresenteerd. Vlucht verblijf eten en drinken en uitstapjes met auto horen daarbij.

cliënten kunnen vanaf thuis of vanaf Schiphol worden begeleid. Maximale groep is 4.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen deze reis te maken willen wij een buffer creëren voor hen die het bedrag van 1000 euro niet kunnen betalen. Daartoe kan men een verzoek indienen.

uitgaande van een bezettingsgraad van 40 weken per jaar en uitgaande van het vakantiegeld dat gemiddeld wordt ontvangen zou de begroting per jaar op maximaal 80.000 euro uitkomen.om de tekorten van de cliënten aan te vullen.

uitgaande van het feit dat er ook cliënten zullen zijn die het bedrag wel kunnen betalen moet dit bedrag voldoende zijn om het gehele project van de grond te krijgen.

Begeleiding van Casa Ollie wordt betaald voor hun werk zo zorgen wij er voor dat er een professionele werkhouding is. Personeel mag op persoonlijke gronden afzien van salaris zodat deze weer terug vloeit in de buffer.

Medewerkers van Casa Ollie hebben stuk voor stuk ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en zijn op het gebied van medicatie beheer en toediening big geregistreerd. 

Uitgelicht
Nieuwe viskoffer! image

Nieuwe viskoffer!

 • 156%
 • € 500 Doel droom
 • -