• 83 Donaties
 • € 3.045 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: F.

  1 jaar geleden
 • € 35 Door: Annette Kroon

  Succes morgen!

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Susan Brunen

  Succes zaterdag ! Suus

  1 jaar geleden
 • € 20 Door: Jonas van der Vlugt

  zet m op!!

  1 jaar geleden

Bitterbalmeesters voor werk!

Bitterbalmeesters voor werk! image
Culinaire Rommel presenteert: de bitterbalmeesters! De bitterbalmeesters zetten zich in voor werk en dagbesteding!
Het is misschien een beetje gek, dromen van het aan de man brengen van bitterballen, maar toch hebben wij die droom! Ons lijkt niets mooier dan op een zonnige zaterdagmiddag op een van de mooiste markten van Groningen, huisgemaakte bitterballen te serveren aan de Groningers en de bezoekers van Groningen! Onze droom dreigt werkelijkheid te worden: op zaterdag 19 september a.s. worden de bitterballen geserveerd op de Vismarkt te Groningen!

Onze droom heeft niets te maken met het maken van winst of het willen starten van een onderneming. We werken allebei (we zijn meesters in de rechten), dat doen we met plezier, maar we willen iets extra’s, iets anders. Voor onszelf, voor de stad Groningen, voor mensen die werk nodig hebben, voor iedereen die van bitterballen houdt! Hoewel we geen winst hoeven te maken, doneren we de eventuele winst aan een goed doel. Dat goede doel is Stichting NOVO in de provincie Groningen, een instelling die o.m. zorg draagt voor het betrekken van mensen bij de arbeidsmarkt die zelf helaas minder goed in staat zijn om een plekje daarop te bemachtigen. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. We weten zelf hoe belangrijk het is om arbeid te kunnen verrichten, dus onderdeel van ons plan is dat de mensen van NOVO worden betrokken bij het productieproces. We willen dus helpen bij het creëren van arbeid en vervolgens willen we de eventuele winst van die arbeid doneren aan hetzelfde doel: het creëren van arbeid.

Wat we doen, willen we goed doen! Dat betekent: een eigen bitterballenrecept ontwikkelen, een aantrekkelijke ‘foodtruck’ voor de verkoop, een eigen beeldmerk en een sfeervolle aankleding van het geheel. Hoewel we heel veel kosten zelf willen en zullen dragen, hebben we toch wat hulp nodig om deze droom te kunnen verwezenlijken. Hoe meer hulp we daarbij krijgen, hoe meer middelen overblijven om te doneren aan de mensen van NOVO! Een totale donatie van ongeveer € 5.000,00 zou ons al enorm helpen! Mocht ons project onverhoopt om wat voor reden dan ook niet door kunnen gaan, dan zullen wij de donaties één op één doorstorten naar een goed doel.

Heel graag vragen wij dan ook alle bitterballiefhebbers van Nederland om ons te helpen bij het verwezenlijken van onze droom en daarmee het mogelijk maken van het steunen van dit goede doel! Niet alleen is dit een vraag om steun, het is ook een uitnodiging om ons, de bitterbalmeesters, in actie te komen zien en onze bitterballen te komen proeven! :-)

Zie vooral ook: https://www.facebook.com/events/730696967039579/ voor het evenement!

de bitterbalmeesters,

Dennis Koerselman & Avinash Baldew

Uitgelicht
Een lieve engel image

Een lieve engel

 • 80%
 • € 5.000 Doel droom
 • -