HetZwarteSchaap photo
Droom van: HetZwarteSchaap
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 80.000 Doel
  • Nederland Land
209 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Opnieuw beginnen

Het zwarte schaap van de familie. Ik ben geboren in een tijd dat mijn vader moest trouwen van zijn moeder en mijn moeder d'r moeder het niet zag zitten om met hem verder te gaan in het leven. Mijn vader heeft een namelijk een dochter uit een eerder huwelijk en mijn moeder heeft ook een dochter uit een eerder huwelijk.In die tijd is er natuurlijk het 1 en ander gebeurd waardoor ik op aarde ben gekomen en dus moesten ze wel samen verder. De gevolgen die zal ik hier beneden zoveel mogelijk beschrijven.

Ik ben op zoek naar zoveel mogelijk donaties om uit mijn catastrofe te komen. Ik ben ooit verliefd geweest op iemand die zo leuk en aardig was om bepaalde creditcards op mijn naam te zetten. Consumentengoederen op mijn naam te bestellen. Ondertussen ben ik 40 ik heb van alles geprobeerd om eruit te kunnen komen maar dat lukt me bijna niet. Zoals je ziet in de profielfoto komt dat er ook nog bij en ja ik zoek via deze weg hulp. Ik wil niet zeggen dat ik zielig ben want ik ben er zelf verantwoordelijk voor geweest uiteindelijk maar ja dat is achteraf makkelijker gezegd dat te voorkomen. Ik hoop dan ook dat er mensen op deze wereld zijn die wat over hebben zodat ik een nieuw leven kan gaan beginnen.

I'm looking for donations as much as possible to get out of my catastrophe. I'm everbeen in love on someone so fine and dandy was at certain credit cards in my name.Consumer goods on my name. Meanwhile I'm 40 I have tried everything to get outcan come but me almost not. As you see in the profile picture is that in it too and Yes I search in this way help. I do not want to say that I am sad because I am responsible for eventually but yes that's been easier said afterwards. I hope, thereforethat there are people in this world are those what about so that I can go start a new life.

Uitgelicht