Daphne photo
Droom van: Daphne
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 800 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Mijn eerste auto laten maken

Mijn eerste auto laten maken image
24 Juli kocht ik mijn eerste auto, 25 Juli was hij kapot... Ondertussen staat hij al 10 dagen kapot op de parkeerplaats. Hem laten maken gaat 800 euro kosten.

Mijn eerste auto, wat was ik trots... Ik heb hem van top tot teen gepoetst en dingetjes gekocht om hem nog mooier te maken dan hij al is. Helaas heb ik maximaal 2 uur kunnen genieten van mijn rijdende auto. De koppakking is kapot, die moet vervangen worden en gevlakt. De olie moet dan ook direct vernieuwd worden en in totaal zal het een dag duren voor hij weer klaar is.

De verkoper van de auto is een topper, hij komt hem halen om te kijken wat hij kan doen en eventueel kan ik een andere krijgen. Maar ik zou zo graag deze auto laten maken, ik vind hem zo geweldig.

Naast dat ik deze auto gewoon te gek vind, heb ik ook echt een auto nodig... Eind augustus begin ik met volwassenopleiding om alsnog een diploma te halen, die ik niet heb kunnen halen door ziekte. Door dezelfde ziekte kan ik niet op de fiets of met openbaar vervoer, dat kan afentoe wel, maar niet elke dag.

Ik hoop dus echt op een wonder, of mensen die willen helpen, wat je ook wel een wonder kunt noemen natuurlijk.

Uitgelicht