Jolande Hardenbol photo
Droom van: Jolande Hardenbol
 • 170 Donaties
 • € 7.932 Ontvangen
 • € 20.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 405 Door: Adrienne Hubregtsen

  Opgehaald door Rommelmarkt en vele donaties!!!

  7 maanden geleden
 • € 1.000 Door: Stichting Abrazo

  Via de stichting Abrazo, en de oprichtster Tine Westenberg mogen we je € 1000,-- geven voor jullie bus.

  7 maanden geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  Een vreselijk verhaal, we hopen dat het benodigde geld er komt!

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Renata Sinke

  lieve Jolande, vandaag las ik het bericht in de telegraaf en toen ben ik gaan zoeken en las ik je verhaal. Je mag weten, dit kwam behoorlijk bij mij binnen, kan het gewoon niet bevatten en weet dan ook even niet goed wat te zeggen. Maar wel dat ik ontzettende bewondering voor je heb en je heel veel sterkte toewens

  8 maanden geleden

een aangepaste rolstoelbus

een aangepaste rolstoelbus image
Wij willen heel graag een bus zodat mijn man me kan halen om gewoon naar huis toe te gaan en als ik met de tijd thuis ben dat we niet afhankelijk zijn van andere... Als ik nu naar huis zou willen kost ieder ritje ons tussen de €400 en €450

Ik zal me even voorstellen...
Ik ben Jolande Hardenbol Rutten
Ik ben 32 jaar jong en heb een hele lieve zorgzame man en 3 hele mooie kindjes van 2 jaar, 6 jaar en 9 jaar.
Graag wil ik mijn verhaal vertellen en delen met jullie met de hoop dat jullie dit LEZEN EN DELEN !
5 juli 2014 hebben wij mee gedaan aan de zeskamp op Heerjansdam.
Wij deden mee met een gezellige groep en het was heel leuk!!
We waren best fanatiek als groep zijnde ook waren wij wel in voor een dolletje... maar bij het ene laatste onderdeel ( estafette ) ging het mis..
Ik weet nog heel goed dat mijn schoonzus Sam Zwetsloot mijn aantikte en ik begon met rennen en ik moest de modderbak in en ik moest onder het zeil door. Ik weet nog dat er 2 mensen bij het bad stonden. Ik dook onder het zeil en ik schoot door.... tegelijkertijd hoorde ik het in mijn nek breken. Ik dreef in het water onder het zeil en hoorde de brandweer tellen 5,6,7,8
Ik heb ze horen gillen : ZE MOET ERUIT, ZE MOET ERUIT!!!!
Ze hebben mij met z'n tweeën uit het water getild en ik was op dat moment nog wel bij alleen kon ik NIKS bewegen.
Ik zag mijn schoonzus Esther Hardenbol boven me hangen en die begreep gelijk dat ik geen lucht meer kreeg.
Toen gingen de lampen bij mij uit......
Drie dagen later werd ik wakker in het ziekenhuis in het Erasmus MC. Met een tube in mijn mond, ik kon niks bewegen alleen mijn ogen. Ik communiceerde met mijn ogen. Als ik 1 x knipperde was het ja en 2 x was nee. Praten ging absoluut niet.
Het moment dat ik wakker werd is niet te beschrijven!!!!!
Je ligt daar en je kan niks bewegen, toen pas werd er verteld dat ik mijn nek op 2 plaatsen gebroken had en nog gecompliceerd ook!
De artsen hadden mijn familie al ingelicht om te zeggen dat ze niet wisten of ik het ging redden!
Dus het was een " wonder" dat ik wakker werd!!!!!!!!
In de loop der dagen kwam het pas bij mij binnen. Ik kon echt niks meer bewegen en het besef dat je nooit meer je kinderen kunt aanraken, troosten of wat een moeder hoort te doen.
Ik heb 7 maanden op IC gelegen en daar heb ik heel veel operatie doorstaan o.a. buikvliesonsteking , operatie om mijn nek op te rekken, een canule plaatsing, navelbreuk, 8 kiezen eruit , katheter geplaatst in mijn buik een pechzonde geplaats en noem maar op..
Na 7 maanden ging ik naar het Zonnehuis in Groningen.
][ 5 februari ][ ging ik daarheen... Ik ben daar aan het revalideren van een operatie die bij mij 7 uur lang heeft geduurd. Normaal staat daar ongeveer 2 en half uur voor..
Ik heb een diafragmapacer ( dat zijn draadjes die op mijn middenrif zijn geplaatst die geven schokjes waardoor ik in de toekomst waarschijnlijk zonder mijn beademing kan) gekregen in het ziekenhuis, maar omdat er in mijn buik allemaal verklevingen zaten van mijn buikvliesoperatie duurde dit zolang.
Ik lig nu in Zuidhorn VER bij mijn gezin en familie vandaan!
Mijn gezin kan niet zo vaak komen.. vanwege omstandigheden.
Nou zou het mooi zijn als ik sponsoren zou kunnen krijgen voor een speciaal busje waarin ik vervoerd kan worden door mijn man.
Zodat wij als gezin vaker uitstapjes kunnen maken (zelf hebben wij daar geen geld voor) of dat ik in de toekomst met mijn gezin boodschappen kan doen of iets anders.
Op deze manier zou ik ook een x met verlof NAAR HUIS KUNNEN GAAN. Als ik dit nu zou willen... kost dit ons €450,- IK MIS MIJN GEZIN. WIE KAN ONS HELPEN??

Uitgelicht
Reclamespot Basisinkomen image

Reclamespot Basisinkomen

 • 0%
 • € 25.000 Doel droom
 • -