Omi photo
Droom van: Omi
  • 1 Donaties
  • € 10 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 10 Door: Anoniem

    BecauSe you're a wonderful person filled with lots of love

    1 jaar geleden

Help moeder aan rijbewijs

Help moeder aan rijbewijs  image
Help deze moeder aan een rijbewijs zodat ze haar kinderen met de auto kan brengen
Hallo. Ik ben naomi.    Ik heb op tienerleeftijd  kinderen gekregen. En genoeg tegenslagen mee moeten maken. Daardoor kon ik nooit mijn rijbewijs halen. Nu merk ik in het dagelijkse leven elke dag weer. Keer op keer hoe vervelend het is om geen rijbewijs te hebben. Mijn oudste zoon zit in een andere plaats op school. Elke ochtend moet ik door weer en wind, kou, regen, vroeg de deur uit. Om met het openbaarvervoer mijn zoon naar school te brengen. Ik heb een dubbele kinderwagen omdat ik ook nog 2 kleine kinderen heb waaronder een baby. De bus zit elke ochtend prop vol. Waardoor vaak mijn wagen niet in de bus past. Als er iets gebeurd met de kinderen kan ik niet gauw weg. We zijn altijd afhankelijk van het openbaar vervoer. Het is heel vermoeiend voor zowel mij als de kinderen. 

Via deze weg wil ik proberen geld in te zamelen om toch voor mijn rijbewijs te kunnen gaan. Dat zou super voor mij en de kinderen zijn. 

Ik sta altijd klaar voor andere.Niets is teveel gevraagd. Zijn er mensen die nu klaar voor mij kunnen en willen staan??  Help ons dan met een kleine bijdragen ...!  

Uitgelicht