Rayno Sn photo
Droom van: Rayno Sn
 • 21 Donaties
 • € 270 Ontvangen
 • € 1.250 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  Succes!!

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Rayno het lukte eerst niet maar nu gaat het goed. veel succes met deze leuke aktie ik doe graag mee! Laat je het horen als je het bedrag heb?? Groetjes Narda

  11 maanden geleden
 • € 20 Door: Jacklin & Carlo

  11 maanden geleden
 • € 20 Door: Peet & Hagar / Stichting Wakker Worden

  12 maanden geleden

Avontuurlijk Onderwijs !!

Komend schooljaar zou ik heel graag het VO doen in het vernieuwend onderwijs. Helaas ontvangen deze scholen vaak geen subsidie. Omdat ik in het reguliere systeem niet tot mijn recht kom en heel goed weet waar ik naar toe wil....namelijk veel in de praktijk bezig zijn met "Koken", heb ik sinds mijn 11e al de overstap gemaakt naar dit soort onderwijs. Ik ben nu 14 en na de zomer moet ik flink wat bij elkaar gesprokkeld hebben om niet thuis te komen zitten ipv dat ik naar de juiste onderwijsplek kan! Daar heb ik jullie hulp heel erg hard bij nodig !!

Om naar particulier onderwijs te kunnen vanaf september, moet ik zeker 1500 euro bij elkaar hebben. De school kost zo'n 5800 euro op jaar basis namelijk. Dus uiteindelijk moet ook dit bekostigd worden.

Uw donatie is heel erg welkom!!! Ga naar http://dreamordonate.nl/2563-avontuurlijk-onderwijs-

In het reguliere onderwijs kon ik niet goed omgaan met de prestatiedruk, het tempo en de eisen van het systeem. Ook de overvolle klas gaf teveel prikkels. En daar ben ik erg gevoelig voor. Ik voelde me er helemaal niet goed bij!

Maar toen ik op een vernieuwende school kwam, knapte ik weer helemaal op. Hier zagen de mensen mijn kwaliteiten, en kon ik vanuit mijn eigen-wijze aan een leerplan beginnen. Leren vanuit mijn passie en talenten! Ik houd heel erg van koken en nieuwe dingen uitproberen in de keuken. Thuis kook ik ook bijna iedere dag wel!

Daarnaast heb ik mijn eigen professionele server op internet samen met een vriend. Houd ik van vloggen en illusionisme.

In de keukens van een vriend, heb ik mijn eigen energie drankje ontwikkeld.

De opbrengst van dit drankje, want het is inmiddels te koop bij Stella by Starlight in Arnhem!:-), gaat ook gebruikt worden voor mijn studie. Kleinere donaties zijn daar ook heel erg welkom, in de grote pot op de bar! Alle beetjes helpen! https://www.facebook.com/stellabystarlightcafe?fref=ts

Ik houd jullie hier op de hoogte van alles, en een filmpje volgt snel!

https://www.facebook.com/poppeslok?pnref=story

http://www.aventurijn.org/

Uitgelicht