Welina Ensing photo
Droom van: Welina Ensing
 • 1 Donaties
 • € 100 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Margje Heida

  Heel veel succes met dit leuke initiatief. Hopen op veel donaties en weinig regenachtige dagen! ;-)

  3 jaren geleden

TheaterTuin

TheaterTuin image
Wij hebben één grote droom; Theater toegankelijk maken voor iedereen! Wij vinden dat iedereen de gelegenheid moet hebben om theatervoorstellingen, op welke manier dan ook, te bezoeken. Omdat er (jammer genoeg) geen enkel theater is dat mensen vrij toelaat tot bepaalde voorstellingen nemen wij het heft in eigen hand en gaan onze eigen 'TheaterTuin' maken. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen en daarom vragen we uw hulp!

Wat gaan we doen?

Achter onze winkel (waar wij theaterbenodigdheden verkopen en kostuums verhuren) hebben wij een hele diepe stadstuin. Van deze tuin gaan wij nu een TheaterTuin maken!

In onze TheaterTuin willen wij een ieder die dit kan en wil de gelegenheid bieden om zijn/haar kunsten te vertonen voor een groot publiek. De artiest mag kosteloos optreden en het publiek mag kosteloos genieten van de show.

Zo bieden wij de artiest de gelegenheid om zich (zonder kosten te maken) te laten zien aan een groter publiek en op deze manier kunnen ook mensen die normaal niet naar een theater kunnen gaan genieten van een unieke show.

 

Hoever zijn we?

Op dit moment hebben we een tribune en speelvloer gemaakt van pallets welke ons geschonken zijn. Ook wordt de rest van de tuin voorzien van een klein terrasje van pallets, hier wordt op dit moment hard aan gewerkt.

 

Wat hebben we nodig?

Omdat wij onze tuin vrij toegankelijk willen maken voor iedereen hebben wij dus vrijwel geen budget om uit te geven aan materialen. Natuurlijk moet de tuin wel veilig zijn en hebben wij het één en ander nodig voor de aankleding. (hout voor het afdekken van de pallets, bistrosetjes op het kleine terrasje, verf om één en ander te schilderen, accesoires om het geheel gezellig aan te kleden) Al met al komen we snel aan zo'n € 1000,00 aan materialen, en dan werken we met goedkope rest-materialen.

 

Wat vragen we van u?

Wij vragen van een ieder die ons initatief een warm hart toedraagt een kleine donatie. We zijn blij met iedere donatie die we krijgen. Wat krijgt u hiervoor terug?

Iedere donateur verkrijgt eeuwige roem in onze TheaterTuin d.m.v. een bijzonder vermelding in de tuin.

We zijn blij met iedere Euro die we mogen ontvangen!

Doneert u € 100,00 of meer dan zal uw naam (zakelijk of particulier) zelfs vermeld gaan worden op de aankondigingen voor de shows welke er gegeven gaan worden.

 

Theaterminnend Nederland is u zeer dankbaar!

(op de foto ziet u de kinderen van onze Theaterschool. Hier repeteren ze in het Stadspark maar ook zij zouden graag in onze TheaterTuin spelen)

Uitgelicht
Aanpassingen voor Qwin image

Aanpassingen voor Qwin

 • 47%
 • € 15.000 Doel droom
 • -