Everdiena Haas photo
Droom van: Everdiena Haas
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.100 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Schuld door ouders

Schuld door ouders image
Ik kom uit een zeer grote familie. Onze ouders hielden ons wereldje klein. Toen ik 18 was vroegen mijn ouder of zij mijn geldzaken moesten regelen.. Naief als ik was liet ik dit toe!

Ik vertrouwde mijn ouders volledig, logisch toch.. Het zijn je ouders! Helaas kunnen mijn ouders dingen aandoen bij hun eigen kinderen, die ik zelf niet eens bij een vreemde zou kunnen doen.. Inmiddels heb ik ze al een paar jaar niet gesproken. Ik mis vaak familie om mij heen en voel me vaak eenzaam, maar deze mensen hebben van mijn leven een drama gemaakt.. Hieronder mijn verhaal:

Ik herinner me het nog goed.. De deurbel ging! Deurwaarder... Hij kwam voor mij! Er bleek een schuld open te staan bij de zorgverzekeraar.. 3200 euro! Volgens die meneer waren er diverse brieven gestuurd , maar deze heb ik nooit gezien en ons mam betaalde toch alles ? Nee dus... En helaas zat er een slot op de brievenbus en pakte alleen moeders de post..

Het werd nog veel erger. Mijn moeder had bestellingen gedaan op mijn naam, de tandartsrekeningen waren niet betaald doordat zij mijn verzekering niet betaalde.. Ze had mijn digi-d aangevraagd en diverse onjuist ingevulde belastingaangiftes gedaan... Totale schuld: 28.000 euro!

Vaak heb ik het leven niet meer zien zitten, maar ik ben hard aan het werk gegaan. Veel overwerken, honden uitlaten, babysitten, huisjes schoonmaken en spulletjes verkopen... Het heeft geholpen!!

Inmiddels staat er nog 3100 euro open. Met 1100 euro kan ik mijn openstaande rekeningen betalen en kan ik daarna zorgen dat ik overal vanaf ben... Hopelijk genieten van RUST en snel een eigen gezinnetje starten met mijn vriend, dat is mijn droom.. Hoewel de angst altijd blijft om ook geen goede moeder te worden, hoop ik toch dat ik het beter ga doen!

Uitgelicht
Recording new single

Recording new single "Alone"

  • 6%
  • € 1.000 Doel droom
  • -