Diam Jansen photo
Droom van: Diam Jansen
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 9.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    1 jaar geleden

Diam's Particuliere Hulp

Diam's Particuliere Hulp image
Diam's Particuliere Hulp zet zich dagelijks in voor het vergeten kind & de vergeten ouderen. Gezinnen/mensen die het zelf niet meer redden. Bij ons wordt niemand vergeten! Zie facebookpagina: Diam's Particuliere Hulp

Wie zijn wij & wat doen wij?

Wij zijn Diam's Particuliere Hulp. Wij helpen gezinnen/mensen die het nodig hebben. Dagelijks zamelen wij voedsel, kleding, speelgoed, linnengoed, huishoudartikelen en extraatjes in om deze mensen te helpen. De nodige levensbehoefte van de mens en zeker het kind. Ook helpen wij vluchtelingen uit oorlogsgebieden die naar onze omgeving komen en niks hebben. Tevens voorzien wij ook eens in de zoveel tijd de dak- en thuislozen. Met sinterklaas gaan onze pieten rond en brengen zij pakjes naar de kinderen. Ditzelfde geldt voor kerst, dan gaat onze kerstman rond. Hij voorziet deze mensen van een geweldig kerstpakket zodat zij ook kerst kunnen vieren zoals het eigenlijk overal zou moeten zijn. Wij verzorgen/organiseren ook verjaardagen van kinderen waarvan de ouders dit zelf niet kunnen bekostigen, de mijlpalen in het leven van een kind, een sweet sixteen etc. De ouderen in onze samenleving die het steeds moeilijker krijgen, ook voor hun zijn wij er! Met een praatje, een klusje, een kleine wandeling of een bingo met gesponserde prijzen, hiermee zijn de ouderen ook heel erg geholpen. Bij Diam's Particuliere Hulp wordt niemand vergeten!

Tot nu toe bekostigen heel veel nog zelf. Gezien er steeds meer aanmeldingen komen is dit niet meer mogelijk maar met onze helpende hand willen wij niet stoppen maar groeien! Er zijn nog teveel kinderen die zonder ontbijt en winterjas de deur uitgaan, laat staan een extraatje hebben. Daarom deze oproep om ons hierin te steunen zodat wij deze hulp voort kunnen zetten!

Dringend is nodig: vervoer op lpg i.v.m. de aantal kilometers, aanschaf van een koelauto gezien wij ook afhankelijk zijn van groothandels en winkeliers. Aanschaf van vriezers en koeling. En natuurlijk de nodige kosten voor onze noodgezinnen.

Laten we niemand in de kou laten staan en elkaar helpen! Door onze handen ineen te slaan kunnen we met zijn allen heel veel mensen steunen die het nodig hebben, denk ook nooit dit betreft mij niet want het kan zo anders zijn. Hetzij door een scheiding of verlies van baan. Ook dan zullen wij er zijn! Overtuig Uzelf en neem een kijkje op onze facebookpagina: Diam's Particuliere Hulp

Email: diam03@live.nl Tel.: 0628079237

IBAN: NL46RBRB0979655846
Uitgelicht
Rijbewijs voor mijn vrouw image

Rijbewijs voor mijn vrouw

  • 7%
  • € 2.500 Doel droom
  • -