Samarinda photo
Droom van: Samarinda
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 4.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Een grafsteen voor Misha

Een grafsteen voor Misha image
Het is inmiddels ruim anderhalf jaar geleden sinds Misha is overleden. Helaas staat er nog altijd geen steen op haar grafje. De middelen om dit zelf te bekostigen zijn er helaas niet en daarom hopen we op deze manier geld in te zamelen.

Op 2 januari 2014 werd mijn nichtje Misha geboren, na een zwangerschap van 26 weken en 3 dagen. Misha werd, compleet onverwachts, thuis geboren. De ambulance kwam en het medische personeel moest Misha reanimeren toen ze aankwamen. Misha overleefde de 45 minuten zonder medische hulp en werd na het reanimeren naar het ziekenhuis gebracht. Mijn zusje werd door een andere ambulance opgehaald. 

Misha werd naar de NICU gebracht. De eerste 24 uur kwam ze door. Haar toestand was nog steeds kritiek, maar deze eerste 24 uur waren zó belangrijk.

In de weken hierna traden er steeds meer complicaties op, maar elke keer kwam Misha er weer bovenop. Het ging steeds beter, de dosering van de medicijnen werd omlaag gezet. Helaas bleven de complicaties komen en moest Misha elke keer weer een terugval zien te verwerken. Toen er na 20 dagen wéér een terugval was, kon ze niet meer. Ze was op. Op 22 januari 2014 is Misha overleden.

Omdat mijn zusje niet lang daarvoor naar Oostenrijk was geëmigreerd, omdat haar man daar woont, was er voor haar nog geen uitvaartverzekering geregeld. Misha was dus ook niet verzekerd. Een grafsteen wordt daarom niet vergoed.

Op Misha's grafje staat een kil houten bordje, met alleen haar naam erop. We willen er zó graag een mooi plekje van maken, want dat verdient dit kleine, dappere meisje.

Lees ook; https://ddchick.wordpress.com/2014/01/07/lieve-kleine-misha-%E2%99%A5/

en

https://ddchick.wordpress.com/2014/02/10/de-begrafenis/

Uitgelicht