Marie-Jeanne Couscheir photo
Droom van: Marie-Jeanne Couscheir
 • 21 Donaties
 • € 835 Ontvangen
 • € 2.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  Halo Marie-Jeanne Wat een leuk zoontje heb je! Er is hulp voor iedereen en zijn naam is Bruno Gröning Hij helpt je om de Goddelijke energie op te nemen. Er zijn veel vriendenkringen over de hele wereld en het is gratis. Kijk maar op www.bruno-groening.org .Heel veel liefde en licht. xxx Karin

  10 maanden geleden
 • € 55 Door: Anoniem

  12 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  zoals beloofd

  3 jaren geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Je komt er wel! Liefs, K.B.

  3 jaren geleden

Leven & mama zijn

Leven & mama zijn image
Ik ben alleenstaande mama van een zoontje van vijf, chronisch ziek en gehandicapt geraakt na de bevalling. Mijn zoontje en ik zijn gestart op een studio van 16m2, hij bleek een huilbaby en huilde 12 uur per dag. Na een half jaar was ik volledig opgebrand en zijn we onze woonruimte kwijtgeraakt. In die periode ook familie verloren, baan kwijtgeraakt omdat ik zelf ziek bleef na bevalling. Na 6 maanden woog ik nog maar 32 kg, toen nog 2 verhuizingen gedragen en besloten bij mijn zoontje te blijven om hem liefde en een goede hechting te kunnen bieden. Ik bleek chronisch ziek, spiermassa was tot 5% gereduceerd en schade aan diverse organen. Ik ben heel erg gepest, uitgescholden door mijn fysieke verschijning. Door ziekte en de handicaps die daaruit zijn voortgekomen terugval in inkomen, hoge ziektekosten en 24/7 zorg voor mijn zoontje. Onze woonruimte was op basis van mijn oude salaris. Vanalles misgegaan met toekennen WIA en berekeningen belastingdienst. Hoge schuldenlast die me opeens gepresenteerd werd terwijl ik door de hoge kosten met mijn zoontje bij de voedselbank zat. Inmiddels 5 jaar een burn out met overspannen episodes, heel erg veel op alle gebieden meegemaakt. Zelfvertrouwen ook behoorlijk aangetast en lichamelijk herstel verloopt langzaam en met terugvallen. Door de langdurige stress en de druk van de financiele situatie ver over mijn grens. Ik leef heel eenvoudig, geen abbonementen, wasdroger, fiets of vervoermiddelen, geen dure aparatuur en repareer alles en maak alles zelf. Inmiddels beginnen de afgelopen jaren me in te halen en ben ik ver, ver over mijn draagkracht heen. Door de stress ook weer terugval in mijn gezondheid. Bevind me vaak in de situatie dat ik afwegingen maak zoals welke medicijnen met eigen bijdrage ik kan schrappen, hoe ik groeispurten van mijn zoontje op kan vangen.

Ik ben al jaren alleen nog maar aan het overleven. Gemiddeld genomen iedere dag paniekaanval. Mijn herstel komt niet op gang. Continue verteerd door zorgen over onmogelijke keuzes en het doet me pijn om mijn zoontje niet de zorg of basis te kunnen bieden die hij verdient. Het is een cadeau van een kind en ik wil niet dat zijn jeugdherinneringen over een zieke mama en heel veel zorgen gaan. Ik ben op, al heel erg lang. Ik wil zo graag, mijn diepste wens, rust. Niet iedere dag zorgen, onmogelijke keuzes, stress en proberen me groot te houden voor mijn zoontje. Ik heb heel erg veel gered door heel creatief en eenvoudig te zijn maar kom op het punt dat ik het ook emotioneel niet meer aankan. 5 jaar een burn out, 5 jaar alleen maar zorgen is teveel. Door de hoge maandelijkse afbetalingen komen we sommige maanden op een negatief budget uit. Ik zou zo graag dat stuk af willen sluiten, klaar zijn daarmee. Ik heb niet veel nodig. Meer energie en rust en minder stress, ook eens met andere dingen bezig kunnen zijn, genieten van het moederschap en mooie herinneringen creeeren met en voor mijn zoontje, vrijwilligerswerk, positieve dingen. Met het huidige stress niveau krijgt ieder stapje herstel van mijn gezondheid telkens een klap terug. Ben moe en uitgestreden. Staat nu nog 4000 euro aan schuld open. Ik doe er alles aan wat ik kan, alle beetjes zijn meegenomen, om iets meer lucht en ruimte te creeeren. Wil zo graag herstellen. me weer mens voelen, me niet schamen als ik naast mijn zoontje op straat loop. Niet meer gepest of aangestaard worden. Met vertrouwen in de wereld staan en ook iets bij kunnen dragen. Ik ben een mens, ik heb ook dingen te bieden. En die komen er nu niet uit.

Uitgelicht