MKBGroup Wonen photo
Droom van: MKBGroup Wonen
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 100.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    Eindelijk een echt sociaal initiatief

    1 jaar geleden

Sociale huurwoningen flevo

Sociale huurwoningen flevo image
Wij gaan oude leegstaande kantoren ombouwen naar sociale huurappartmenten in Almere en Lelystad

Wachtlijsten van 8 jaar en 10.000 mensen op de wachtlijst in Almere alleen al.

30% leegstand van kantoren in Almere en Lelystad.

Dat moet anders dachten wij. Wij beginnen met projecten in Almere en Lelystad wat al snel goed is voor 200 tot 500 appartementen en studios tussen de 29 en 79 m2. En helemaal compleet turnkey opgeleverd net onder huursubsidie grens. Inclusief complete keuken en wasmachine en droger etc. Ja het kan want wij hoeven niet zoveel marge te maken per appartement, wij doen liever een paar honderd appartmenten. Veel gezinnen onderdak en wij gezond bedrijf en zeer goed sociaal resultaat.Met ons waren er nog meer enthausiast. Ondertussen hebben we de financiering rond van de panden aankoop en verbouw. Nu alleen nog het werkkapitaal.

Dit is nodig voor architecten, gemeente leges etc etc. niet voor onze eigen bedrijfskosten want die worden al gedekt. Puur alleen het 1e project een aftrap geven. Daarna kunnen we met die marge de volgende stap zetten. Donatie mag ook lening zijn met gezonde rente.

Kijk even op www.mkbgroup.nl

We zetten snel meeer info neer maar zijn even benieuwd wat met ervan vind. Binenn kort zeker te zien op omroep flevoland en op de sites van de gemeentes Almere en Lelystad

Uitgelicht