Simone Cober photo
Droom van: Simone Cober
 • 47 Donaties
 • € 780 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Bart Hogebrink

  Hoi Simone, ik weet wat je doormaakt, ik heb hetzelfde ervaren. Heel veel sterkte!

  2 maanden geleden
 • € 10 Door: Paul

  1 jaar geleden
 • € 100 Door: ActieRadius

  He lieve Simone, hierbij een donatie van je collega's van ActieRadius Boxmeer. Je bent een topper!

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Emily Lotus

  Ik heb niet zoveel om te geven, maar alle kleine beetjes helpen! Hopelijk heb je het geld binnenkort bij elkaar. Niemand verdiend het om zonder passende behandeling ziek te zijn. Sterkte meis.

  1 jaar geleden

Een leven zonder Lyme

Al 17 jaar ben ik ziek. Na jaren behandelingen in Nederland, kunnen ze niets meer voor me doen en ben ik noodgedwongen uit moeten wijken naar Duitsland. Helaas wordt dit niet vergoed en zal ik dus te maken krijgen met een onmogelijke kostenpost. Ik heb maar een doel en dat is beter worden!
Hoi allemaal, Mijn naam is Simone Cober, ik ben 27 jaar en ik heb al sindsdat ik 10 jaar oud ben de ziekte van Lyme. Helaas weet ik dat pas 2 jaar.

Jaar in jaar uit liep ik ziekenhuis in en uit, zonder passende diagnose en zonder behandeling. Helaas, zoals het RIVM inmiddels ook erkent, zijn de NL testen niet afdoende. Ook de behandelingen volgens de richtlijnen zijn veel te kort voor een chronische lymepatient.

In Nederland ben ik uitbehandeld, terwijl ik steeds zieker word. Zonder behandeling ziet de toekomst er helaas niet zo rooskleurig voor me uit, terwijl ik altijd zo positief in het leven sta.

Ik moet nu dus uitwijken naar een arts die werkt volgens de internationale richtlijnen. Helaas worden deze behandelingen niet vergoed en kom ik dus zelf voor deze enorme kostenpost te staan van zo'n 300 euro per maand.

Ik vind het erg moeilijk om via deze weg voor mijn persoonlijke doel geld in te zamelen, maar ik heb in feite geen andere keus.

Ik hoop zo dat er mensen zijn die mij willen helpen om mijn weg naar gezondheid mogelijk te maken. Dit is mij alles waard. Om weer te kunnen doen wat ik op mijn leeftijd hoor te kunnen doen.

UPDATE over het proces (21-8-2015)

Hallo lieve allemaal!

Mijn behandeling is inmiddels gestart. Ik krijg nu elke week B12-injecties en ik slik druppels om het EBV virus te genezen.

Deze eerste middelen heb ik kunnen betalen van jullie donaties, waar ik ontzettend dankbaar voor ben!

Mijn conditie gaat hard vooruit. Ik ben weer mobiel en ik hou het steeds langer vol om te wandelen.

Wel gaat dit nog steeds wat op en af natuurlijk, maar gelukkig duurt de behandeling ook nog een tijdje. Na mijn operatie ga ik beginnen met de antibiotica om mijn Lyme aan te pakken. Dat gaat een zwaarder verhaal worden, maar ik blijf knokken!

Het is me alles waard om weer gezond te mogen zijn! Al is elke verbetering voor mij echt een droom die uitkomt!

Bedankt allemaal! Zonder jullie lukt het me niet! Ik hoop dat jullie blijven delen en doneren. Dan kan ik de behandeling afmaken en mijn droom om weer gezond te worden verwezenlijken! Daar ga ik voor!

Groetjes, Simone
Uitgelicht