Ron & Benjamin photo
Droom van: Ron & Benjamin
 • 2 Donaties
 • € 40 Ontvangen
 • € 15.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Anoniem

  Duidelijke website. Heel overzichtelijk! Ik ga zeker alle behandelaren die ik tref verzekeren dat dit een goed idee is wat voor alle patiënten een meerwaarde heeft.

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Ik zou het geweldig vinden als ik van elke arts een profiel zou kunnen bekijken! Veel succes!!

  1 jaar geleden

Wie behandelt mij eigenlijk

Wie behandelt mij eigenlijk image
Onze gezondheid is waardevol. Wij vinden dat de artsen en behandelaren meer moeten doen om zichzelf te profileren. Wie neemt er iemand aan als hij niet eens heeft kennisgemaakt en niets weet van ervaring, visie of communicatievaardigheden? In de zorg doen wij dat zonder twijfel, vreemd eigenlijk! Wij ontwikkelde hiervoor een website wiebehandeltmij.nl. Behandelaren kunnen hier zichzelf voorstellen met foto en zelfs een filmpje. De ervaring en specialisaties kunnen opgegeven worden. De digitale kennismaking met het medische personeel wat jou gaat behandelen. Om meer ziekenhuizen en praktijken te benaderen en het concept meer uit te werken is geld nodig. Wij hopen dat u dit concept zou wilt ondersteunen door een donatie te schenken. Hartelijk bedankt.

Wiebehandeltmij.nl geeft behandelaren de kans zich voor te stellen met een filmpje/foto. Elke behandelaar heeft een eigen profiel wat hij/zij zelf kan invullen met gegevens zoals, ervaring, specialisaties, visie, manier waarop de arts in de communicatie naar de patiënt staat etc. etc.

Door de zoekfunctie kan je op de site zoeken naar artsen en behandelaren in jou omgeving. Op de site is ook een zoekmachine die het mogelijk maakt te zoeken op specialisaties/behandelingen/ziekten. Hierdoor kan je makkelijk de arts vinden die voor jouw behandeling de meeste ervaring heeft.

Omdat ons concept nog nieuw is zijn we op dit moment bezig de medische wereld te overtuigen dat de Nederlandse patiënt het erg op prijs zal stellen. Een landelijke platform waar de patiënt al kennis kan maken met hun behandelaar, vòòr het consult. Omdat wij op dit moment de site aan het vullen zijn met behandelaren en artsen zijn niet in alle regio's de zoekresultaten zoals wij dat graag zouden zien. Wij hopen dat dit snel zal verbeteren. Mond op mond reclame van uw kant zal zeker helpen behandelaren en artsen te overtuigen van de meerwaarde die wiebehandeltmij.nl heeft.

Verder zijn wij trainingen aan het ontwikkelen voor de arts en patiënt in het verbeteren van de communicatie tussen arts en patiënt. Artsen krijgen al veel bijscholing wat dit betreft omdat de Patiënt van nu mondiger is en meer eisen stelt. Wij stellen echter ook de vraag: Mag je ook niet van een patiënt wat meer voorbereiding verwachten als het om de communicatie gaat? Op dit moment ontwikkelen wij een training die wij dit jaar gaan aanbieden aan de ziekenhuizen en praktijken in Nederland.

Uitgelicht