Sharon Ten Cate photo
Droom van: Sharon Ten Cate
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Studieschuld

Studieschuld image
Hallo ik heb een studie schuld rond de 4.000 euro, ik zou heel graag weer willen studeren maar dan werk ik mijzelf nog verder de schulden in. vandaar dat ik met hulp van anderen hoop mijn schuld te kunnen af betalen en toch weer zou kunnen studeren.

Hallo ik ben sharon en ben 20 jaar, ik heb een studie gevolgt als helpende en heb stage gelopen in het ziekenhuis. Helaas heb ik met de opleiding moeten stoppen omdat het lichamelijk en geestelijk even niet goed met mij ging. Nu heb ik dus een studie schuld van 4.000 euro. wat ik al heel erg vind want ik moet elk dubbeltje op zijn kant leggen. Ik wil heel graag weer terug naar school om verder te leren in de zorg en daar straks werk in te vinden. Maar jammere is als ik nu weer ga studeren wordt mijn schuld groter en groter dat kan ik mijzelf niet veroorloven. Ik heb nu een baan en werk zoveel als ik kan om zoveel mogelijk van mijn schuld te kunnen betalen.

Ik zou het echt super fijn vinden als er mensen zijn die mij er bij willen helpen. Alle kleine beetjes helpen en ben ik dan ook zeerst dankbaar voor.

Groetjes van sharon

Uitgelicht