Huddie Lee Stokes photo
Droom van: Huddie Lee Stokes
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.000 Doel
  • Verenigde Staten Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Worldfood Championships

Worldfood Championships  image
Hi mijn naam is Huddie Lee Stokes en ik ben Team Captain van het bbq team Serial Grillaz, wij hebben de unieke kans om voor de derde keer mee te doen aan de Worldfood Championships ditmaal in Kissimmee, Florida waar het evenement nog groter dan vorige jaren zal plaats vinden. Vorig jaar is het ons niet gelukt om dit financieël rond te krijgen maar dit jaar hebben wij ons inleg geld en de vliegtickets al betaald dus het gaat door. Alleen kunnen wij nog wel wat extra cash gebruiken om de boodschappen, vlees etc. te kunnen bekostigen.Wij hopen daarom op uw steun. Elk beetje help ons enorm. Wij bieden de volgende Serial Grillaz bbq gift packs aan. Het volledige bedrag gaat ten goede aan deze trip naar Florida of de vereniging Serial Grillaz.

Wat moeten we doen :

Het evenement bestaat uit 9 catogoriën waarvan er 1 bbq is en daaraan mogen wij deelnemen. Het is de bedoeling dat wij 4 verschillende boxes maken kip,ribs, pork en brisket. Dit is traditionele bbq in amerika. Het word op een Low en slow wijze bereid (lang). Prijzengeld is enorm op de WFC maar daar gaat het ons niet alleen om, de eer om op zo'n groot evenement te staan is natuurlijk het aller mooiste.

Dit alles gaat flink in de kosten lopen, onze vliegtickets hebben we zelf al bekostigd maar er zijn nog vele andere kosten die wij moeten maken zoals boodschappen, kookspullen,vlees etc. daarom hebben wij de volgende aktie bedacht zodat mensen ons kunnen steunen in ons avontuur.

Gift pack 1 = 40,- (short,saus,rubs,kwast,satestokjes,plank)

Gift pack 2 = 60,- (shirt,short,saus,rubs,kwast,satestokjes,plank)

Gift pack 3 = 80,- (pet,short,saus,rubs,kwast,satestokjes,plank)

U kunt de voorbeelden bekijken op

http://www.serialgrillaz.nl/

http://www.worldfoodchampionships.com/

http://stokesbbq.nl/

Uitgelicht
help donc terug image

help donc terug

  • 11%
  • € 760 Doel droom
  • -