• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Roparun team Stichting OOK

Roparun team Stichting OOK image
De Roparun bestaat volgend jaar 25 jaar. Stichting OOK -Optimale Ondersteuning bij Kanker- bestaat dan 5 jaar. Deze mijlpaal is voor medewerkers en vrijwilligers van Stichting OOK een mooie gelegenheid om op een sportieve manier bij te dragen aan het goede doel door als 'Team Stichting OOK' deel te nemen en zo geld in te zamelen voor mensen met kanker. Hiervoor zijn we op zoek naar sponsors. Helpt u ons mee? Elke bijdrage, hoe klein ook, is welkom!

De Roparun is een loopevenement van Parijs (530 km) of Hamburg (580 km) naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. 

Een Roparun Team bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 km lopen.
Dat is meer dan anderhalve marathon. Daarnaast bestaat een team uit vier fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers en cateraars. Samen met het team van ongeveer 25 personen gaat de rit in ongeveer 48 uur dag en nacht door richting Rotterdam.
Op 14 mei 2016 is de start van ruim 275 teams vanuit Parijs en 100 teams vanuit Hamburg.
De teams arriveren op maandag 16 mei 2016 (tweede Pinksterdag) op de Coolsingel in Rotterdam. Een geweldig evenement waarbij in het Pinksterweekend ruim 8000 mensen zich op de Franse, Belgische, Duitse en Nederlandse wegen in het zweet werken voor het goede doel.

Ro(tterdam)Pa(rijs)run?

Sinds 2012 heeft de Roparun er een nieuwe uitdaging bij: naast de gebruikelijke route van Parijs naar Rotterdam, wordt er een tweede route gelopen: van Hamburg naar Rotterdam. Zo’n 580 km non-stop doorlopen en fietsen in een stevig tempo is een zware opgave.
Wij zijn heel blij dat we bij de 100 teams horen die de uitdaging mogen aangaan: wij vertrekken op zaterdag 14 mei 2016 vanuit Parijs of Hamburg.

U kunt meer over de Roparun lezen: www.roparun.nl

Team 000 – Stichting OOK

Stichting OOK, Optimale Ondersteuning bij Kanker, geeft de juiste ondersteuning op het juiste moment. De diagnose kanker zet je wereld op zijn kop. Het is lastig de juiste weg te vinden bij ondersteuning. Stichting OOK helpt patiënten en naasten om beter om te gaan met de impact van kanker, door het bieden van de juiste ondersteuning op het juiste moment. Wij bieden directe ondersteuning aan patiënten en naasten in ziekenhuizen, centra en online.
Team 000 bestaat uit vaste- en vrijwillige medewerkers van Stichting OOK die zich met hart en ziel inzetten voor de zieke medemens. De leden van ons team zijn gezond en vol energie. Wij willen die energie graag inzetten voor het doel van de Roparun, het zo veel mogelijk helpen en ondersteunen van kankerpatiënten. Tijdens het Pinksterweekeinde in mei 2016 zal ons team voor de 1e keer mee gaan doen met de Roparun!

Hoe kunt u helpen?
Draagt u de Roparun een warm hart toe? Kan uw bedrijf/organisatie daaraan een bijdrage leveren?
Dan verwelkomen wij u graag als sponsor van Roparun Team 000 – Stichting OOK. Team 000 wil zeggen dat we nog geen teamnummer van de organisatie (Stichting Roparun) hebben toegewezen gekregen. Dit krijgen we pas na 8 september 2015.
Door het sponsoren van Roparun Team 000 geeft u ons een extra motivatie voor onze sportieve prestatie, maar veel belangrijker nog…. uw bijdrage helpt de mensen die door deze vreselijke ziekte getroffen worden!
De Stichting Roparun heeft veel geld nodig om alle projecten te kunnen laten slagen. Wij zetten ons in om een zo groot mogelijk bedrag bijeen te brengen. U kunt daarbij helpen door ons financieel te ondersteunen, zodat wij een zo groot mogelijk bedrag over kunnen maken aan de Stichting Roparun.
Wij bieden een gevarieerd sponsorpakket aan, waarbij u kunt kiezen welke tegenprestatie voor uw bedrijf aanleiding is ons te ondersteunen. Uiteraard is elke bijdrage welkom, hoe groot of klein ook!

Sponsorpakket 2016 Roparun Team 000 – Stichting OOK

Bedrijfsnaam op shirt € 1.000
Team op foto met bedrijfsvlag € 500
Logo op teamsite met link naar bedrijf € 250

U kunt ook zelf een tegenprestatie voordragen: kunnen wij u ergens een handje mee helpen?
In overleg met u kijken we graag naar de mogelijkheden!

Uiteraard is het ook mogelijk een eenmalige bijdrage te doen van een bedrag naar eigen keuze. Iedere ondersteuning, hoe groot of klein ook, is welkom.

U kunt uw sponsorbijdrage overmaken op:

Rekeningnummer NL94 ABNA 0587753005
o.v.v. Roparun Team Stichting OOK

Voor vragen over dit bericht, de Roparun of uw eventuele bijdrage, kunt u contact opnemen met de teamcaptain, Jannet den Dekker, tel.nr.: 010 – 2923610 jannetdendekker@stichting-ook.nl

U kunt de vorderingen van ons team volgen op de website van Stichting OOK: www.stichting-ook.nl

Uitgelicht
terug na huis image

terug na huis

  • 38%
  • € 380 Doel droom
  • -