Edward van Kempen photo
Droom van: Edward van Kempen
 • 85 Donaties
 • € 2.082 Ontvangen
 • € 6.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Gemmy

  Heel veel succes, mooi avondtuurlijk initiatief! Ik ben benieuwd naar je verhalen. Én bedankt voor al je hulp!

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Valérie Drost

  Geniet van de laatste dag Eddy! Grs, Valérie

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Reno

  Sterkte en geniet er van!

  1 jaar geleden
 • € 30 Door: Bryan Schleipen

  1 jaar geleden

Push Eddy to Santiago

Push Eddy to Santiago image
Een documentaire over een reis, avontuur, ondernemen, zelfvertrouwen en talenten gebruiken!
Waarom fietst een mens naar Santiago de Compostela? Ik heb 4 goede redenen:
1) Na een paar jaar gedoe met operaties aan mijn knieën vanwege mijn reuma, ben ik blij dat ik weer kan fietsen. Een mooi moment om al die ellende achter me te laten en de focus te leggen op een mooi doel.
2) Ik voel een enorme drang naar avontuur. Het leven in Maastricht is mooi, maar met enige regelmaat mis ik dynamiek. Ondernemen is ook projecten creëren, een mooie reden om deze reis te maken.
3) Mijn bedrijf Spinning Wheels is een "storytelling" company. Ik denk dat ik genoeg "stories" te vertellen heb als ik terug ben. Ik wil meteen de link leggen tussen ondernemen als bedrijf en ondernemen van een tocht.
4) Sinds ik in Limburg woon, kom ik op diverse plaatsen bordjes tegen van de wandelroute naar Santiago de Compostela. Er zijn dus pelgrims die zelfs van verder komen en dezelfde tocht maken. Wie zijn ze? Waar komen ze vandaan? Waarom maken zij de tocht? Daar ben ik ook heel benieuwd naar.

Om deze documentaire te maken heb ik geld nodig. Deels voor mijzelf om te overleven, maar ook om een editor in te huren (want ik mag van mezelf niet mijn eigen verhaal monteren). Daarom deze actie, jullie mogen mij allemaal een klein of groot duwtje geven.

7 september wil ik op de fiets stappen en 10 oktober wil ik weer thuis zijn... best wel een uitdaging dus om binnen die tijd 1900 kilometer te fietsen met ruim 50 kilo bepakking. Ik heb voor de reis 3000 euro nodig en voor de documentaire nog eens 3000.

Uiteraard doe ik ook iets terug:

€1 tot €10
Bedankt voor het kleine duwtje! 

€10 tot €20
Ik stuur je een kaartje en een sticker en noem je in de aftiteling van de film en achterin het fotoboekje!

€20 tot €30
Ik plak je naam op m'n frame, zo maak je de reis persoonlijk mee en uiteraard krijg je ook een kaartje en een sticker thuis gestuurd, noem ik je op de aftiteling van de film en achterin het fotoboekje!

€30 tot €50
Onderweg maak ik foto's en stuur ik je een persoonlijke ansichtkaart die ik onderweg print. Je mag zelf een dag uitzoeken (getal tussen de 1 en 30). Uiteraard krijg je ook na je donatie al een kaartje en een sticker en noem ik je ook in de aftiteling!

€50 tot €75
Zodra de film klaar is, houd ik een vertoning voor 30 personen. Je bent die avond van harte welkom (zie je je eigen naam in de aftiteling van de film) en uiteraard krijg je een kaartje en een sticker om je te bedanken thuis gestuurd. Verder mag je kiezen of je dan ook de reis nog met me mee wil maken met een sticker op m'n fiets of een persoonlijk kaartje onderweg wil ontvangen. 

€75 tot €100
Onderweg maak ik foto's en uiteraard maak ik daar een leuk fotoboekje van. Uiteraard noem ik je achterin dit boekje als donateur, stuur ik je een kaart en een sticker en noem ik je in de aftiteling!

€100 tot €250
Nu wordt het al zakelijker, want nu geef ik een presentatie. Ik kom met mijn foto's en video fragmenten vertellen over mijn avonturen en ervaringen. Uiteraard een eervolle vermelding in de aftiteling en in het fotoboekje en een kaartje met een sticker als bedankje.

€250 tot €500
Weer een presentatie van mijn verhaal en geef jullie ook de ruimte om je te presenteren. Je gaat ook mee op reis, want ik plak je logo op de bovenbuis van m'n fiets en je logo komt in de aftiteling van de film. Uiteraard stuur ik als bedankje een kaart en een sticker.

€500 en meer?
Bestaan jullie? Te gek... U wordt als hoofdsponsor genoemd aan het begin van de film, uw logo reist ook mee op een mooie plek op de bovenbuis van mijn fiets en ook in de aftiteling krijgt uw logo een mooie plaats. Mocht u promomateriaal hebben, dan neem ik daar uiteraard graag iets van mee tijdens de presentaties.

Meer weten? Volg de voorbereidingen op facebook (http://www.facebook.com/PushEddyToSantiago) of voor meer infomatie kan je me mailen.

Uiteraard hoop ik jullie straks allemaal mooie verhalen te vertellen en te inspireren tot... (geen idee, als het maar inspireert!)

Uitgelicht