Tina Dassen photo
Droom van: Tina Dassen
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Hulp voor tweeling

Hulp voor tweeling image
Stel je voor.. 19 jaar.. verloofd en in verwachting van een tweeling.. maar dan.. ineens sta je er helemaal alleen voor.

Mijn nichtje van 19 jaar was 1 maand geleden de gelukkigste dame ter wereld. Samen met haar 24 jarige verloofde waren ze in verwachting van een tweeling. De kleintjes groeien goed en de bruiloft stond in de planning.

Totdat plots het noodlot toe sloeg. De vader van de tweeling is 2 weken geleden heel plotseling overleden aan een hersenbloeding. Mijn nichtje zit in zak en as. Bang Hoe ze het kan financieren om de tweeling een mooi en zorgeloos leven te kunnen bieden. Doordat de vriend van mij nichtje de hoofdkostwinner was, moet mijn nichtje terug naar haar ouders om daar te wonen. 

Mijn doel is om zoveel mogelijk geld op te halen zodat mijn nichtje in ieder geval een tijdje vooruit kan met de kosten van de tweeling. Onze hele familie probeert zoveel mogelijk geld te verzamelen zodat mijn nichtje vooruit kan. Ze weet hier niets van, we proberen dit zo lang mogelijk uit te stellen zodat we haar echt kunnen verassen met hopelijk een mooi bedrag. Niet alleen voor de tweeling, maar hopelijk ook voor een eigen woning geschikt voor haar en de kindjes.

Helpen jullie mee?

Uitgelicht