Anna Kuipers photo
Droom van: Anna Kuipers
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Begrafenis mijn kind Santino

Begrafenis mijn kind Santino image
Geen woorden of gedachten om te beseffen hoe het is om je 13 maanden oude zoontje te moeten verliezen. Van het een op het andere moment is iedereen in shock, dichtbij of ver weg.

Dit is wat mij is overkomen, hartverscheurend als je onderstaand bericht ineens leest op facebook:

De zwartste dag in mijn leven. Vandaag ben ik mijn kostbaarste bezit verloren, een deel van mezelf.

Dankbaar voor de 13 maanden dat ik mij jou mama mocht noemen & de rest van mijn leven ik je mama zal blijven!

Mijn kind, mijn alles, hoe moet ik verder zonder jou ?

Santino, ik hou van jou voor altijd & eeuwig!

14-07-2014 x 07-08-2015

Moeilijke zware tijden en dan ook nog bezig moeten zijn met alles wat erbij komt kijken. Dingen regelen en het nog steeds niet beseffen. Helaas niet verzekerd zijn en het niet breed hebben.

Laten we met zijn allen bijdragen! Doneer.

Help mij en Devon om een waardig afscheid te kunnen geven aan Santino, zodat zij het 'ooit' een plekje kunnen gaan geven.

UPDATE en verzoek Onderstaande heeft familie gecommuniceerd (ze lezen mee), laten we respect tonen en onze commentaren aanpassen (kan rechtsboven in je commentaar) Mocht je toch iets te zeggen hebben/commentaar hebben op eea stuur mij dan een persoonlijk bericht ik kan het hebben de familie niet op dit moment. Denk niet dat we het zover moeten laten komen dat door negativiteit wij dit donatieverzoek moeten gaan stopzetten. Of mensen moeten gaan blokkeren en laten verwijderen door facebook/deze site. Daar zijn ze niet mee geholpen. Bericht van familie: Er word steeds gevraagd aan ons wat er met Santino is gebeurd . Dit zijn privé kwesties die in de familie blijven. Dat er onzin dingen zoals huislijk geweld , ophanging of dat zijn mama vast zit de wereld word in gegooid door sensatie zoekende mensen is ziek. Geloof deze onzin niet en het kwetst zijn mama ontzettend. Santino was een jongetje waar we allemaal heel veel van houden en door steun en liefde moeten we hier verder mee leven

Uitgelicht
DOEL BEREIKT image

DOEL BEREIKT

  • 103%
  • € 5.500 Doel droom
  • -