Nynke photo
Droom van: Nynke
 • 48 Donaties
 • € 2.480 Ontvangen
 • € 15.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 30 Door: Christel

  Lekker scheuren met de volvo!

  9 maanden geleden
 • € 64 Door: Take en Emie

  Koproller away

  1 jaar geleden
 • € 20 Door: Erwin

  Gefeliciteerd Mister Man!

  1 jaar geleden
 • € 70 Door: Anoniem

  1 jaar geleden

Op reis na kanker

*UPDATE* Wow! We zijn echt onder de indruk van alle steun en lieve woorden! Iedereen die tot dusver heeft gedoneerd; heel erg bedankt! We krijgen een hoop energie van het idee dat onze droom langzaam dichterbij komt. Blijf ons steunen, we houden jullie op de hoogte. Binnenkort openen we een blog zodat jullie onze plannen kunnen volgen. Veel liefs! Erwin en Nynke. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Ik ben Erwin, 32 jaar oud. Ik heb lymfeklierkanker en ben daardoor ineens mijn gezondheid, mijn baan en mijn huis kwijtgeraakt. De toekomst die ik voor ogen had is in korte tijd in rook opgegaan. Zielig? Ik heb goede en slechte dagen. Maar ik zit niet bij de pakken neer. Ik wil genezen en zo snel mogelijk op reis. Om weer aan te sterken. Om een nieuw leven op te bouwen samen met Nynke, mijn vriendin.

Wat wil ik precies?

Eind mei dit jaar is mijn behandeling met chemotherapie afgerond. Een proces dat mijn lichaam langzaam heeft afgebroken. De kuren lijken goed aangeslagen te zijn en ik kan binnenkort beginnen met mijn revalidatieproces. Ik begin rustig. Met fysiotherapie en rustig bewegen ga ik mijn kracht weer opbouwen. Maar naast het opbouwen van mijn fysieke kracht, wil ik ook bouwen aan nieuwe mentale energie. We zijn alles kwijt, Nynke en ik. Dus dat betekent dat we onze kleurplaat weer helemaal opnieuw kunnen inkleuren. En dat willen we doen door een tijd op reis te gaan met een camper. Nieuwe ervaringen opdoen, nieuwe dromen krijgen. Opnieuw mens zijn in plaats van alleen maar kankerpatiënt.

Wat vraag ik van jullie?

Een beetje geld heb ik gespaard, maar er is niet voldoende om een camper te kopen. En sparen is momenteel lastig zonder een inkomen uit werk. In totaal heb ik nog een bedrag van maximaal € 15.000 euro nodig. Hiervan is € 10.000,- bedoeld voor de aanschaf van een camper en € 5.000,- voor aanpassingen om de bus geschikt voor mij te maken.

Wat heb ik te bieden?

Toen ik in november 2014 hoorde dat ik Hodgkin had, voelde ik sterk de behoefte om met een leeftijdgenoot te praten die hetzelfde had meegemaakt. Iemand die wist wat ik voor, tijdens en na mijn chemokuren kon verwachten. Via vrienden van mijn familie heb ik zo iemand gevonden en dit heb ik als erg steunend ervaren. Ik wil voor anderen ook zo'n steun zijn. Ik sta positief in het leven en laat het hebben van kanker niet bepalen wie ik als mens ben en wil zijn. Dat geeft mij energie. Deze energie wil ik graag overbrengen op leeftijdgenoten met kanker die een luisterend oor en een ervaringsverhaal goed kunnen gebruiken.

Uitgelicht