Zoé Kwiek photo
Droom van: Zoé Kwiek
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 25.000 Doel
  • Nederland Land
607 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Chambre d'hote in Frankrijk

Chambre d'hote in Frankrijk image
Wij hebben een grote droom. We zijn hard op weg om een B&B te starten in Frankrijk. Maar daarvoor hebben we veel geld nodig en we hebben nog ruim €25 000 nodig om onze droom waar te maken. Wegens de gezondheid van mijn man kijken wij uit naar een plek in Frankrijk waar hij minder tot geen last gaat hebben van zijn aandoening.

Allereerst bedankt voor uw aandacht. 

Wij zijn een jong gezin met een groot verlangen om Nederland te verlaten en in Frankrijk een B&B te starten. Om deze droom zijn we hard op weg om deze werkelijkheid te laten worden. Het is niet alleen zo dat we weg willen uit Nederland maar ook dat het klimaat daar beter is voor mijn man en hij daar vrijwel geen tot heel weinig klachten heeft. 

Met ruime ervaring als eigen baas en hard opweg om de franse taal onder de knie te krijgen lukt het maar moeizaam om voorruit te gaan. Ik verwacht ook niet dat jullie zomaar zonder meer geld over maken omdat er zoveel mensen zijn die niet goed nadenken over een emigratie, maar stiekem hoop ik hier mensen te vinden die vertrouwen in ons hebben. 

Beloningen:

We laten jullie natuurlijk niet zonder beloning wegkomen. 

Voor zowel de particulier als een bedrijf kunnen we u belonen. 

Iedereen maakt kans op een weekend gratis te overnachten in onze chambre d'hotes met ontbijt en gratis fietsen(2-5pers.) . Of op een kortingsbon t.w.v. 50% korting op uw verblijf.

Bedragen tot €250                                                             Bedrijven die voor minstens €100,- overmaken komen automatische in ons informatie boekje te staan die in elke kamer komt te liggen en komen op de sponsorpagina van de website te staan van de chambre d'hotes 

Bedragen van €250 - €1000                                              Krijgen een korting van 20% voor 2 keer gebruik te maken van ons chambre d'hotes en komen in het informatieboekje te staan en op de website.

Bedragen boven de €1000                                              Kunnen kiezen uit een korting van 35% gedurende 2 jaar geldig na opening van de chambre d'hotes. Of een gratis weekend voor max 5 personen. Tevens komt u bedrijf ook in het informatie boekje te staan en komt u op de website.

Doneert u een veel hoger bedrag of doneert u liever materialen?                                                                        Afhankelijk van u donatie kunnen wij u iets aanbieden. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons.

Uitgelicht
lidmaatschap heemkundekring  image

lidmaatschap heemkundekring

  • 117%
  • € 30 Doel droom
  • -