SD Dormaels photo
Droom van: SD Dormaels
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 10.000 Doel
  • België Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

mobiele carwasch

mobiele carwasch image
Hallo iedereen, Mijn naam is Serge, ik ben 24 jaar, en ik wil langs deze weg geld bij elkaar krijgen voor men droom te verwezenlijken en dat is een ecologische mobiele carwash te beginnen.

Mijn doel en droom is dus om een mobiele carwash te starten in Limburg. Een milieu vriendelijke carwash. Hoe ik dat zie? Door de auto's te wassen met stoommachines, het goede daaraan is dat je geen detergenten moet gebruiken die schadelijk zijn voor het milieu. En voor 1 gemiddelde wagen heb je gemiddeld 1liter water nodig dus ook nog een zuinig op water. (Ik ga men eigen wateropslag gebruiken) 

Ik zou me wel eerder richten op 2dehands verkopers en autogarages die hun auto pik fijn verkopensklaar willen, door het interieur te reinigen door stoom, het exterieur met de stoom wassen, Velgen reinigen en simoniseren en polieren als ze dat wensen en dat allemaal op een ecologische manier..Het voordeel voor jullie is dat jullie dan zelf niet naar de carwash moeten of het zelf moeten doen. En de mensen die zo vriendelijk zijn om te doneren die krijgen dan aan de hand van hoeveel ze storten  zoveel gratis wasbeurten+polieren gratis. 

Uitgelicht