Samira photo
Droom van: Samira
 • 3 Donaties
 • € 35 Ontvangen
 • € 700 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Anoniem

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  1 jaar geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  1 jaar geleden

laatste cadeau van zn moeder

laatste cadeau van zn moeder image
Op 13augustus is de scooter van mijn buurjongen voor de deur gestolen. het was het laatste cadeau van zijn moeder die in maart helaas is overleden. Mijn buurjongen is er helemaal kapot van hij heeft nu niks meer van zijn moeder, ook heeft hij nog steeds geen zekerheid of hij in het huis van zijn moeder mag blijven wonen. Hij heeft de afgelopen tijd al zoveel meegemaakt, zijn moeder is overleden heeft zoveel stress en problemen aan z'n hoofd. Zijn vader die niet voor hem wilt zorgen, hij dreigt misschien zijn huis te verliezen. graag wil ik hem helpen, zodat ik voor hem een nieuwe scooter kan kopen zodat die toch het idee heeft dat hij van z'n moeder een scooter heeft gekregen.

ik wil vragen of jullie mij zouden willen helpen om dit voor elkaar te krijgen. Alle kleine beetjes helpen het hoeft echt niet veel te zijn.

Vele van jullie kennen het verhaal van deze jongen al
voor de mensen die het verhaal nog niet kennen kunnen het hier onder lezen.

ik hoop dat jullie allemaal willen mee helpen voor een nieuwe scooter.

alvast bedankt,

Jongen van 17 is sinds maart 2015 wees geworden. De goede woning dreigt hem op straat te gooien op 26juli
Op 24maart 2015 is mijn buurvrouw overleden, zij laat een jongen van 17jaar achter. Zijn vader wilt niks met hem te maken hebben.

Nu is er een man die pleegouder wilt worden en wilt samen met de jongen in het huis van de overleden moeder wonen.

De woningvereniging de Goede Woning die stemde alleen toe als zijn vader daar zou gaan wonen, maar die wilt niks met zijn zoon te maken hebben. Nu zorgt de man die pleegouder wilt worden voor de jongen. En is naar de woningbouw gegaan om te vragen of hij in het huis mocht gaan wonen en het huurcontract op zijn naam te zetten, de Goede Woning gaat hier niet mee akkoord.

Het is zo zielig voor die jongen hij heeft sinds het overlijden van zijn moeder alleen maar problemen en stress. Zijn vader wilt niet voor hem zorgen, hij dreigt zijn huis te verliezen, zijn veilige en vertrouwde omgeving waar goede kennissen wonen. Hij zal dan bij zijn pleegouder in den haag moeten wonen. De jongen heeft sinds het overlijdenvan zijn moeder nog niet kunnen rouwen. Hij moet het huis op 26juli verlaten waar hij alle fijne herinneringen van zijn moeder koestert. Het is een kleine moeite om de jongen met zijn pleegouder daar te laten wonen, de man is instaat om gewoon alle rekeningen te betalen

Uitgelicht
Help hartpatientje Manuel <3 image

Help hartpatientje Manuel <3

 • 74%
 • € 5.000 Doel droom
 • -