Anjuli photo
Droom van: Anjuli
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 4.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Leven terug na Burnout

Leven terug na Burnout image
Graag wil ik eindelijk herstellen en een opleiding doen, wat door mijn huidige situatie niet gaat.
Inmiddels 1,5 jaar in een Burn out, wil ik er alles aan doen weer normaal te functioneren.

De drempel is echt ontzettend hoog voor mij om hulp te vragen, maar ik hou het niet vol om voor iedereen te doen alsof het altijd goed gaat, dat gaat het al een tijd niet en ik kom er alleen niet meer uit.

Ik schaam mij teveel om in alle geuren en kleuren uit te leggen wat er allemaal is gebeurd, dus ik hou dat gedeelte liever bondig.

Ik heb onder anderen mijn moeder 3 jaar geleden aan kanker verloren, een paar maanden later een ongeluk gehad op mijn werk en een aanhoudende blessure opgelopen, waardoor ik werd overgeplaatst naar een veel stress vollere functie en sindsdien heb ik zoveel geprobeerd om hieruit te komen van andere banen zoeken, tot voor mezelf beginnen. De rest zet ik liever niet zo open op internet. Maar in ieder geval ben ik er eigenlijk voor gevlucht, in activiteit, in werk en zelfs weg van Nederland. (3,5 jaar geleden).

Ik zoek al een tijdje professionele hulp maar die krijg ik niet hier in Frankrijk, omdat de verzekering vindt dat "een Burnout maar een woord is wat iedereen misbruikt om uitkering te krijgen". En voor psychische klachten kennen ze alleen antidepressiva (ik ben niet depressief, ik ben gewoon op)

Door een sneeuwbal effect van fouten in administratie en niet serieus genomen worden ben ik door de stress in het ziekenhuis beland met overal krampen en ademnood en een maagzweer van de pijnstillers.

Inmiddels gaat het lichamelijk gelukkig steeds beter. Hiermee zijn mijn klachten van buitenaf niet zichtbaar en is het al helemaal moeilijk aan iemand duidelijk te maken dat het nog niet gaat.

Mensen die mij kennen weten hoe energiek en actief ik altijd was en ik wordt echt gek van het niet normaal kunnen functioneren en de paniekaanvallen.
Zonder behandeling merk ik dat ik dat "laatste deel" herstel maar niet door kom, maar zonder werk of recht op uitkering kan ik financieel ook niet vrolijker worden.

Ik heb voor mezelf alles op een rijtje gezet.
Ik wil graag weer terug naar Nederland, om bij mn familie te zijn, een echte behandeling te kunnen volgen en ook om een cursus te doen, zodat ik weer aan het werk kan.

De cursus die ik bij mijn kwaliteiten vind passen is fitnessinstructeur / personal trainer, zo kan ik het lesgeven weer oppakken en er nog verder in gaan dan voorheen.
Ik kan dan ook mensen helpen in hun weg naar een gezonde lifestyle en om zich comfortabel en fit in hun lichaam te voelen, maar dat kan alleen als ik dat zelf ook weer ben en niet steeds terug val.

Ik heb alleen echt geen budget hiervoor en mijn familie heeft helaas ook niet genoeg ruimte mij hierin te ondersteunen. Daarom ben ik opzoek naar andere oplossingen.

Ik heb berekend dat een budget van 4500 euro genoeg zou moeten zijn om me op weg te brengen. Hierin zit berekend 2/3 maanden leefgeld, een budget voor psychische zorg/coaching en 2200 euro voor de opleiding.

Is er iemand die mij ziet en wat kan missen?
Uitgelicht
Een prachtige bruiloft... image

Een prachtige bruiloft...

  • 300%
  • € 2.500 Doel droom
  • -