Laura Graumans-Verheijen photo
Droom van: Laura Graumans-Verheijen
 • 15 Donaties
 • € 165 Ontvangen
 • € 200 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Flaton

  prettige kerstdagen!

  12 maanden geleden
 • € 30 Door: Anoniem

  Geniet van de droogte, ik hoop dat jullie ook in de komende seizoenen kunnen genieten van het fietsen!

  1 jaar geleden
 • € 5 Door: Angela

  Het is jullie gegund. Liefs van ons

  1 jaar geleden
 • € 10 Door: Marcha

  weer een beetje verder!

  1 jaar geleden

Kids droog vervoeren!

Kids droog vervoeren! image
Mijn droom is een nieuwe regentent, kussenset en lampjes voor een Babboe big bakfiets zodat ik mijn 3 kids veilig en droog van en naar school kan vervoeren!

IK wil mijn droom graag kort toelichten zodat jullie weten waarom ik het via deze manier wil en moet doen. 

Mijn man is een aantal jaar geleden zijn eigen café gestart. Hier heeft hij hard voor gewerkt maar door diverse tegenslagen heeft hij dit helaas verloren. Kort uitgelegd, door een nalatige advocaat van de rechtsbijstandsverzekering heeft hij een rechtszaak verloren en was hij van de een op de andere dag alles kwijt. 

Als gevolg hiervan is hij in de schuldsanering terecht gekomen. Mijn man werkt fulltime, en ik werk in de zorg op basis van een flexcontract. Op diverse manieren, oa door overbodige spullen te verkopen en door veel hulp van onze ouders weten we onszelf goed te redden. 

Echter, voor exta uitgaven - zoals deze-  houden we heel weinig geld over. Door creatief om te gaan met geld en goed op aanbiedingen te letten komen we een heel eind, maar helaas red ik het niet om alles te bekostigen.

Vele zaken staan dus op een wachtlijstje, en dat is ook prima. Maar deze vraag heeft prioriteit gezien het koude en natte weer wat er aan komt. 

We hebben hard gespaard zodat we 2 jaar geleden een bakfiets tweedehands hebben kunnen aanschaffen. We hebben hier een regentent bij gekregen maar helaas is deze oud en is hij nu op twee plaatsen gescheurd. Hij is niet meer te reparen. Door deze scheuren komt er nu water en kou naar binnen. 

Omdat ik afhankelijk ben van de fiets breng ik mijn kinderen dus bijna altijd op de fiets naar school, door weer en wind. Ik zou heel graag mijn kids veilig en droog naar school willen kunnen vervoeren. Zo ook naar bijv. de winkel om boodschappen te doen. Hiervoor is dus een nieuwe regentent nodig. Daarnaast zijn de lampjes kapot van de fiets waardoor ik in de winter 's ochtends niet goed zichtbaar ben. DIt kost bij elkaar zo'n 150 euro. 

Het zou geweldig zijn om dit bedrag bij elkaar te kunnen verzamelen! De overige 50 euro zou bestemd zijn voor een kussenset in de baboe en stoot bumpertjes. Zodat ze niet meer op de koude en harde bank hoeven te zitten en bij hobbels of in slaap vallen niet met hun hoofd op een harde rand vallen. 

Ik zou u enorm dankbaar zijn!  UPDATE: Dankzij heel veel lieve mensen hebben we inmiddels de regenhoes en lampjes kunnen bestellen, we zijn enorm blij!

Uitgelicht