Jeannette Singewald photo
Droom van: Jeannette Singewald
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 250 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  Succes!

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  1 jaar geleden

Vluchtelingen hulp Syrie

Vluchtelingen hulp Syrie image
Beste allemaal, Ik ben een alleen staande vrouw van 44 en vlieg 3 oktober naar Bodrum in Turkije. Op het strand van Gumbet waar ik verlbijf, zijn gezinnetjes uit Syrie gestrand en hebben echt helemaal niks. Nu ben ik spulletjes aan het inzamelen, zoals luiers, toiletartikelen, knuffels etc om mee te nemen. Ook wil ik erg graag proberen geld inzamelen, zodat ik daar in de supermarkt, verdere basis benodigdheden voor deze mensen kan kopen en uitdelen. Als er iemand is, die maar een euro kan missen, ben ik er al super blij mee! Mensen zeggen, het is een druppel op een gloeiende plaat. Mijn antwoord daarop is, vele kleine druppeltjes maken misschien en hopelijk uiteindelijk een plasje. Je zou er maar zitten met je kindjes, ver weg van alles wat vertrouwd is, geen eten/drinken/kleding/wc papier etc.... Zijn er mensen die me willen helpen dit voor elkaar te krijgen?

Het is heel hard nodig, ik heb contact met de mensen uit het dorp. De mensen zijn behoorlijk wanhopig.

Mijn doel is, om al is het maar 1 kind, een glimlach op het gezicht te toveren en voor heel even laten vergeten in wat voor vreselijke situatie ze zitten.

Ik ben maar alleen, maar heb inmiddels van Transavia het mooie bericht gekregen, dat ze me 20 kg extra kosteloos laten mee nemen. Ook Thomas Cook heeft toegezegd, dat iedereen 5 kg kosteloos mag meenemen in een charity pakketje.

Ik hoop van harte dat er mensen zijn die dit willen ondersteunen en ik beloof met de hand op mijn hart, dat ik persoonlijk voor zorg draag dat de spullen die ik ga kopen, op de juiste plek terecht komen!

Alvast bedankt iedereen!

Uitgelicht