TFN Uganda photo
Droom van: TFN Uganda
 • 2 Donaties
 • € 35 Ontvangen
 • € 13.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Michael

  Succes ;)

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  1 jaar geleden

Maatschappelijk werk Uganda

Maatschappelijk werk Uganda image
Wij willen in de zomer van 2016 naar Kampala-Uganda gaan om een kindertehuis te bouwen, ziekenhuizen te bezoeken en een kinderkamp te leiden. Via contact met een lokale gemeente in Kampala, Glory Center Church, zullen wij onder andere gaan meewerken met deze al bestaande projecten. De bevolking is namelijk al bezig met het bouwen van dit kindertehuis, zij bezoeken al de zieken en zij zorgen al voor een groep kansarme kinderen. Maar er is nog zo veel te doen.

Wij willen heel graag ons gaan inzetten om het verloop van verschillende projecten te ondersteunen en om de mensen die al zo goed bezig zijn te bemoedigen.

Zo willen we meebouwen aan het kindertehuis en een kinderkamp organiseren voor de kinderen die een veel beter leven verdienen. Om een lach op hun gezicht te zien.

Maar dat kunnen we niet alleen. We hebben jullie hulp nodig. Hoe meer geld we verzamelen, hoe meer ze kunnen doen. Daarom willen we aan jullie vragen om onze droom te sponseren. Wij willen de bevolking van Uganda gaan bereiken met al het goede wat wij ze kunnen geven. Onze helpende handen, ons waardevolle geld en onze nog waardevollere tijd en liefde.

Steun ons! Alle beetjes brengen ons dichter bij deze droom.

Amy, Corstiaan, Gerine, Corné, Isaac & Jessie.

Uitgelicht