Lonneke photo
Droom van: Lonneke
 • 2 Donaties
 • € 50 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  Succes meid!

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  1 jaar geleden

Ludieke "ik zoek werk" actie

Ludieke "ik zoek werk" actie image
Mijn droom is om aan het werk te kunnen als directiesecretaresse in de Achterhoek.... Daarom heb ik een ludieke actie bedacht om onder de aandacht te komen!

Twee jaar geleden heeft er binnen het bedrijf waar ik werkzaam was, een grote reorganisatie plaatsgevonden. Ik werkte daar als directiesecretaresse. Helaas werd mijn functie een overbodige luxe genoemd en kon ik afscheid nemen.

Nu twee jaar later en honderden sollicitaties verder, heb ik nog steeds geen werk. Nu woon ik in de Achterhoek en daar zijn de banen nogal schaars. Toch ben ik ervan overtuigd dat ook hier kansen genoeg liggen. Maar ik ben zo langzamerhand de wanhoop nabij. De bijstand loert om de hoek, mijn kinderen gaan naar de middelbare school en ik zit met mijn handen in het haar.

Daarom ben ik hier. Ik wil langs de snelweg staan op een spandoek om aandacht te krijgen van toekomstige werkgevers. Helaas zijn mijn financiƫle middelen zeer beperkt om dit zelf te kunnen bekostigen, dus ik heb hulp nodig. Ik kan er vrij weinig tegenover zetten maar mijn eeuwige dank is in ieder geval gegarandeerd.

Laatste update! Vanmorgen bij werken.fm online in de uitzending geweest! Hopelijk met resultaat, bedankt mensen van werken.fm!
Uitgelicht