• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Help kinderen in Suriname

Help kinderen in Suriname image
Wij doen eeen hulp actie voor St. Weid Mijn Lammeren in Suriname, help ons hierbij. St. Weid Mijn Lammeren verzorgt trainingen voor kinder,- en jeugdwerk . Dagelijks is er een dagopvang open van 06.00u-18.00u met 115 kinderen aan de Santopolderweg no 5. Wekelijks is er kinderpastoraat. En aan de Stoelamsbtarat zijn er kinderwerkmaterialen zoals lesprogramma's poppenkastpoppen, lektuur te leen of verkrijgbaar.

Kinderwerktrainingen Voor kinderwerk is meer nodig dan liefde en een dosis enthousiasme.

Er zijn veel methodes en technieken ontwikkeld om op een leuke en effectieve manier Bijbelse warden en normen over te dragen aan kinderen.  Op onze trainingen kinderwerkers gaan we in op de  ontwikkeling van kinderen, vertel technieken, zingen, objectlessen, creatieve geloofsoverdracht, knutselen, poppenkasttechnieken, clownerie, drama sport en spel. De Weid mijn lammeren training wordt afgesloten met een praktijk-, mondeling- en theorie examen. De trainingen worden elk jaar verzorgd  vanaf oktober - april  in het WML Vormingscentrum aan de Stoelmanstraat 8 in Paramaribo. Ook in de districten en binnenlanden is de vraag naar onze trainingen groot.  Jaarlijks reizen onze vrijwilligers op en af in korjalen om dorpen langs de rivieren te bezoeken. Op uitnodiging zijn er ook trainingen verzorgd  in de Antillen, Europa en Zuid Amerika.

Voorlichting HIV/Aidspreventie werk "No Apologies"
Het is ons verlangen om jongeren  vanuit een bijbelse basis te helpen omgaan met seksualiteit en relaties. De trainingen zijn zeer geschikt voor scholen en  jeugdgroepen.

Familybuilders: Deze training omvat met name opvoedkundige ondersteuning voor ouders en verzorgers. De thema's zijn o.a. :  Hoe creëer je een prettige huiselijke sfeer, Hoe Ontwikkeling je een liefdevolle realtie met je kind, wat is de rol van vader en moeder in de geestelijke opvoeding van hun kinderen, handvaten en adviezen over het omgaan met kinderen en tieners, tips om bijbelse principes effectief over te dragen aan uw kinderen. 

Kinderopvang Voor werkers in de kinderopvang (crèches, tehuizen ) worden er seminars verzorgd o.a. over  Omgaan met jonge kinderen, Hygiene en Communicatie. Deze trainingen worden verzorgd door onze eigen ervaringsdeskundigen, verbonden aan  ons eigen  Weid Mijn Lammeren Kinderdagverblijf, dat tevens als "best practice"model fungeerd voor geheel Suriname. 

Kinderpastoraattrainingen : deze worden verzorgd in samenwerking met verschillende hulpverleningsorganisaties in Nederland en Suriname

Uitgelicht