Tessa photo
Droom van: Tessa
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Mijn droom master in Glasgow

Mijn droom master in Glasgow image
Ik wil heel graag mijn master in Schotland doen. Dit is helaas wel heel duur en kan dus alle hulp gebruiken.

Ik studeer op het moment Taalwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben nu in mijn tweede jaar en heb dus als alles volgens plan verloopt over twee jaar mijn bachelor gehaald. Daarna wil ik graag zoals bijna elke student een master doen. Aan de UvA is echter een gelimiteerde keus aan masters. Om precies te zijn, er is 1 master voor taalwetenschap en die master is eigenlijk de bachelor nog een keer maar dan in een jaar.

Ik wil natuurlijk wel een master volgen die een aanvulling is op mijn bachelor of er verder op in gaat. Daarnaast heb ik al jaren de droom om een deel van mijn studie in het buitenland, vooral Schotland, te volgen. Tijdens mijn bachelor levert dat te veel studievertraging op en tegenwoordig levert dat problemen op dus dat wil ik liever  niet. De logische stap is nu om mijn master in Schotland te doen. Ik heb een geweldige master 'Çhildren's and Young People's Literacy, Literature and Langage' gevonden aan de Strathclyde University in Glasgow maar dit is niet goedkoop. 

Het collegegeld is twee keer zoveel als in Nederland en dat is nog maar het begin. Ik moet natuurlijk ook een plek om te wonen vinden. Dit is ook een stuk duurder dan in Nederland. Hiernaast moet ik natuurlijk ook nog eten.

Om mijn droom te verwezelijken heb ik dus een flinke som geld nodig. Ik heb een baantje en als ik elke maand mijn gehele salaris op mijn spaarrekening stort heb ik over 2 jaar als ik aan mijn master wil beginnen nog steeds een enorm tekort.

Ik ben iedereen die ook maar een cent doneert enorm dankbaar en ik hoop enorm dat ik mijn droom waar kan maken.

Uitgelicht