F. Tan photo
Droom van: F. Tan
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Biologisch sieraden steunen

Biologisch sieraden steunen image
Biologische sieraden verkopen in Nederland: Ik ben een student, en net als andere studenten, wij hebben grote dromen. Ik en mijn vrienden hebben samen net een bedrijf begonnen en willen investeren in biologische sieraden. Wij hebben al wat investering gedaan maar is nog niet genoeg om advertenties te doen en om ons voorraad meer uit te breiden.

Onze doel is om biologisch sieraden aan de Nederlandse markt te intoduceren. Een van de vele biologische sieraden die wij hebben zijn Tagua noten, Tagua noten zijn noten van een ivoren palmboom vanuit de amazon oerwoud in Zuid-America. Onze levercier is een van de beste leverancier van Tagua sieraden; mooie designs en uitstekend qualiteit.

Plan:
De volgende sieraden die wij willen investeren zijn de harde walnoten, oftewel de kingkong walnoten die heel populair zijn in China, deze noten zijn een kleinere versie van de normale walnoten die zij kennen en die zijn vele keren harder.

Toekomst: 
Wij gaan ook andere producten verkopen die kan helpen met armoedebestrijding, zoals hand-gemaakte poppetje vanuit Indonesia, souvenir vanuit de Nederlandse antillen, Africa.


U hoeft niet persee te doneren (wel hebben wij 25 euro nodig, zodat onze droom op de website publiceerd wordt),  als u koopt bij ons website en de website deelt met uw family en vrienden, helpt u ons al genoeg! De donaties zijn een extra contributie, en wij zullen heel blij zijn om te weten dat wij niet de enigen die bewust zijn voor het natuur! 

website: http://shop.figiftstore.nl/

Extra doel: Genoeg te verdienen zodat wij andere mensen kan helpen door goede doelen.

*Extra gedoneerde geld (boven de 1000) gaat naar de rodekruis

Onze team willen jullie allemaal bedanken voor uw tijd en de moeite die u hebt genomen om dit artikel te lezen. <3

Uitgelicht
Gedupeerde motorrijdster image

Gedupeerde motorrijdster

  • 19%
  • € 1.500 Doel droom
  • -