Stephanie Hale photo
Droom van: Stephanie Hale
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Een nieuw begin

Een nieuw begin  image
Een nieuw begin... Je hoort erover gezongen worden in een Disney klassieker, maar hoe waar en hoe gewenst kan dit zijn!? Dit is maar een retorische vraag, aangezien ik vanaf terugkomst in Nederland na mijn 'ontvoering' in Turkije niets anders wil dan een nieuw begin, alleen geen idee hoe dit te realiseren zonder een beetje hulp.

Graag zou ik dieper ingaan op hetgeen zich allemaal heeft afgespeeld in Turkije zodat degenen die dit lezen mij en mijn wens beter begrijpen, maar helaas kan ik deze geesten niet trotseren zonder mijzelf kwijt te raken. Om een lang verhaal niet al te lang te maken, heb een halfjaar vastgezeten in Turkije, uiteindelijk met behulp van politie en andere instanties terug gehaald naar Nederland. En je zult denken dat ik het ergste achter de rug had want ik was immers weer veilig, fysiek ja ik was veilig, maar psychisch nee. Als de ellende die ik daar beleefd had nog niet voldoende was, stapte ik hier in een financieel moeras. De groepering in Turkije heeft al die maanden mijn hele bankrekening leeggetrokken, waardoor ik nu nog steeds aan het vechten ben tegen de deurwaarders, die helaas geen begrip hebben voor de situatie, want het is immers ook maar hun werk, maar ze vinden het wel heel vervelend allemaal. 

Niet iedere situatie is hetzelfde en niet iedereen is een wanbetaler, maar helaas is het vechten hetzelfde voor iedereen met financiële problemen. Ik honger mijzelf uit om rekeningen te betalen. Maar de drang van de deurwaarders wordt steeds meer, beslag roerende zaken, loonbeslag, beslag bij de belastingdienst noem het maar op. Ik doe er alles aan om dit geld bij elkaar te krijgen, maar ik kom gewoon niet veel verder, daarom deze hulpkreet, misschien dat deze weg een mogelijkheid is om ervoor te zorgen dat ik kan gaan werken aan psychisch herstel en mijn toekomst. Ik ben immers nog maar 28 jaar. Mijn enige hartewens is rust, rust om mijzelf te hervinden en opnieuw te bouwen. 

Uitgelicht