Rolf Wester photo
Droom van: Rolf Wester
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 7.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  Ik hoop dat er mee mensen gaan doneren. Op eigen benen staan als ondernemer is in deze tijden al moeilijk genoeg.

  1 jaar geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  1 jaar geleden

Onverziende uitgaven

Onverziende uitgaven image
Mijn naam is Rolf Wester, 34 jaar oud. Ik ben binnenvaartschipper met ruime werkervaring. Mijn carrière in de binnenvaart ben ik in 2004 begonnen als deksman. In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis en vaardigheden verbreed op mijn vakgebied door o.a. mijn schippersdiploma te behalen. In de afgelopen 11 jaar heb ik veel werkervaring opgedaan op allerlei soorten binnenvaartschepen, zoals droge-ladingvaart, tankvaart, duwboten en passagiersschepen. Mijn voorkeur gaat toch uit naar de vrachtvaart. Om deze reden heb ik kort geleden een binnenvaartschip aanschaft met de naam M/S Lauwerszee. Dit schip is bij aanschaf geheel gekeurd en goed bevonden voor de desbetreffende keurmeester.

Nu anderhalve maand later is de kopschroef eruit gelopen door een lek in de koelleidingen. Om dit te laten repareren heeft het schip 10 dagen moeten stil liggen op de werf in België. Maar door een lage rekening courantkrediet bij de bank kan ik de rekening niet betalen en loop ik in mijn prille carrière als zelfstandig schipper al tegen krediet problemen aan.

Door deze krediet problemen kan ik de uitgevoerde reparatie niet betalen á €7.500,-. Tevens zijn deze kosten niet te verhalen op de vorige eigenaar of via de verzekering. De verzekering vergoed namelijk maar een klein percentage van de kosten ivm ouderdom van de motor.

Reparatie

Door twee erkende ondernemingen heb ik mijn kopschoef laten reviseren en de lekken in de koelleidingen laten opzoeken + repareren.

Uw hulp is nodig

Ik wil u vragen om mij financieel te steunen bij deze obstakel. Momenteel zie ik namelijk geen andere weg om deze kosten te kunnen betalen dan het te vragen aan u. Elke euro die wordt gedoneerd aan mijn onderneming zal ik voor 100% hiervoor gebruiken.

Mocht u een groot bedrag doneren aan mijn binnenvaartonderneming, dan ben ik bereid, mits u dat leuk vind of leuk lijkt, om u een tweetal dagen mee te laten varen om mijn schip.

Uitgelicht